Categories
Здраве

ActioComfort – гел за болки в ставите

ActioComfort
СПРЕТЕ БОЛКИТЕ В СТАВИТЕ!

✔ ОБЛЕКЧАВА болките в ставите
✔ НАМАЛЯВА възпалението
✔ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВА мускулите
✔ УВЕЛИЧАВА подвижността

Общ преглед ActioComfort гел за болки в ставите. Сега в интернет няма много информация за този продукт, затова решихме да ви разкажем подробно за всички предимства и недостатъци на използването му. Тази публикация ще бъде особено полезна за хора, които имат проблеми със ставни възпаления или са предразположени към проява на подобни заболявания на опорно-двигателния апарат. Ще се опитаме да направим обективен анализ на този балсам, да опишем полезните свойства на съставките, включени в състава, и да оценим вероятността за това как този продукт може да помогне при решаването на определени заболявания. Предупреждаваме, че изразеното тук мнение е чисто обективно и не може да се възприема като заместител на предписаното от лекар лечение. Ако вие или членовете на вашето семейство развиете симптоми на болки в ставите и възпаление, не забравяйте да потърсите професионална медицинска помощ. Препоръчваме на всички, които се интересуват от ActioComfort доставка, да прочетат информацията до края.

ActioComfort – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

След внимателно четене на ActioComfort описанието на официалния уебсайт, първото нещо, което хваща окото ви, е, че гелът не съдържа хондроитин и глюкозамин. Това са класически съставки, намиращи се в 99% от козметиката и хранителните добавки за подкрепа на ставите. Производителят твърди, че това решение е било умишлено, тъй като все още няма точни данни от клинични проучвания, които да потвърдят или отрекат ефекта на хондроитин и глюкозамин върху процеса на възстановяване на ставите.

Вместо това ни се предлагат следните съставки: чист колаген, прополис, екстракт от арника и конопено масло. Нека разгледаме по-подробно полезните свойства на всеки от тях.

Колаген.

Според описанието на уебсайта на продавача, ActioComfort крем за възпаление на ставите съдържа най-чистия колаген (повече от 99%). Това е естествен свързващ материал, който оказва основно влияние върху образуването на един вид мрежа, която е един вид рамка за хрущяла. Именно липсата на производство на колаген в тялото се счита за една от основните причини за намаляването на еластичността и разрушаването на хрущялната тъкан. С високо ниво на колаген тялото минимизира всички рискове, свързани с възпаление на ставите, артрит, остеохондроза, разтягане на мускулите и връзките или разрушаване на костите. Колагенът помага за повишаване на еластичността на ставите и ги прави по-устойчиви преди тежка физическа активност.

Конопено масло.

Actio Comfort за лечение на артрит съдържа конопено масло. Този компонент е източник на полиненаситени мастни киселини, които играят важна роля в превенцията и лечението на болки в ставите и гръбначния стълб. Високото съдържание на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини, както и витамини и микроелементи в конопеното масло има регенериращо, противовъзпалително и обезболяващо действие върху организма. Също така, α-линоловата киселина подобрява усвояването на калция и полезните витамини, укрепва костите и мускулните влакна.

Прополис.

Има антибактериален ефект, ускорява регенерацията на увредените клетки на хрущяла и съединителната тъкан. Подмладява структурата на костите и връзките, ускорява метаболизма и подобрява локалното кръвообращение. Ускорява възстановяването от фрактури или наранявания. Стимулира производството на синовиална течност за по-интензивно смазване на ставите.

Екстракт от арника.

Започва процеса на регенерация на хрущяла, обновява ставната тъкан и повишава еластичността. Подобрява мобилността и помага да се отървете от метеорологичната зависимост на ставите към промените във времето.

Резюме: След като внимателно анализирахме списъка на съставките, които съставляват балсама, не открихме химически или синтетични добавки. Предварителното заключение е, че използването на тази формула може да бъде безопасно от гледна точка на възможни странични ефекти или толерантност към отделните компоненти на гела. Все пак препоръчваме да съгласувате употребата на това лекарство с Вашия лекар.

Къде мога да намеря ActioComfort България?

В търсене на този гел посетихме над 20 различни аптеки, но не можахме да го намерим на склад. Това ни позволява да направим предположението, че ActioComfort аптека не се продава и можете да получите стоките директно от производителя, като попълните онлайн заявление в Интернет.

Кога можем да очакваме подобрение?

След като прочетохме повече от 50 рецензии на тези, които вече са управлявали ActioComfort поръчка, можем да направим следните изводи. Първо, продуктът в много отношения съответства на декларираните полезни свойства. Второ, осезаеми подобрения могат да се видят след 2-3 процедури. На трето място, за да се консолидира постигнатият резултат, е много важно да завършите пълния курс, чиято продължителност е най-малко 30 дни.

Резюме: Ако решите да ActioComfort купувайте в България, свържете се само с официалния доставчик на този артикул. В този случай има шанс да получите оригинален продукт, както и -50% отстъпка при покупка. Текущата ActioComfort цена ще бъде посочена в описанието.