Categories
Здраве

Alfagen – натурален гел за уголемяване на пениса

ДОБАВЕТЕ СТРАСТТА В ЖИВОТА СИ!

✔ Гелът се състои от естествени съставки, които няма да ви навредят.
✔ 100% от потребителите се радват, че са си възвърнали удоволствието от секса!
✔ Тествано и одобрено от ХИЛЯДИ мъже
✔ Опаковката на стоките е незабележима – никой няма да разбере какво има в пратката.

Експертите дават различни препоръки как да използвате локални козметични продукти за растежа на мъжкия пенис. За да се увеличи ефективността на процедурите, андролозите препоръчват да се комбинира използването на гел или крем с допълнителни масажни техники или упражнения, насочени към разтягане на дължината на пениса и увеличаване на запълването на кавернозните тъкани с кръв. Ако никога не сте използвали крем за уголемяване на пениса, ние добре знаем скептицизма относно този вид стоки. Но нека не правим преждевременни заключения и да се опитваме да разберем този въпрос от гледна точка на науката.

Например, нека вземем един от най-популярните продукти на пазара тази година – Alfagen натурален гел за уголемяване на пениса. Продавачът на този продукт обещава, че ако прилагате гела 1-2 пъти всеки ден, можете да увеличите размера до +6 см за 1 месец! Вярно ли е или не? Нека започнем да отговаряме на всички въпроси по ред.

Alfagen – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Доскоро в науката се смяташе, че мъжкият генитален орган има своя последен етап на растеж и развитие, който завършва с края на пубертета. Но последните клинични проучвания показват, че при около 70% от мъжете пенисът остава малък, тъй като циркулацията на тазовите органи е нарушена. Това може да бъде причинено от определени фактори: наднормено тегло, заседнал начин на живот, ниски нива на мъжки хормони в тялото или нередовен секс. В същото време ефектът на някои растителни екстракти и витамини може да провокира пълно разширяване на меките тъкани на кавернозното тяло до своя физиологичен максимум. Благодарение на това почти всеки мъж всъщност може да увеличи размера на своя орган с 2-5 см, в зависимост от индивидуалните параметри и обстоятелства.

Ето как работи Alfagen интимен гел за мъже. Натуралната формула съдържа безопасна комбинация от съставки и микроелементи, за да стимулира разширяването на кръвоносните съдове вътре в пениса. Това ви позволява да увеличите притока на кръв и да го запълните с всички най-малки клетки от кавернозната тъкан.

Науката за уголемяването на пениса:

Това е гъбеста тъкан, скрита в бяла мембрана вътре в мъжкия пенис. През него преминават огромен брой кръвоносни съдове и канали, които се пълнят с кръв по време на ерекцията. Именно поради запълването на кавернозната тъкан по време на сексуална възбуда фалосът се подува и увеличава размера си. Както всяка друга тъкан в тялото, кръвоносните съдове в пениса са способни да реагират на въздействието на някои активни вещества. Използвайки метода Alfagen уголемяване на пениса без операция, можете да ги разширите до 40% от първоначалната флотация. Благодарение на това можете да получите стабилна ерекция и възможно най-голям размер на вашия орган.

Alfagen описанието ни казва, че гелът е най-добре да се прилага 20 минути преди планирания полов акт. За правилна употреба препоръчваме да прочетете подробните инструкции с илюстрации и списък с действия стъпка по стъпка. Нанесете малко количество гел върху дланта и внимателно разпределете по цялата дължина на пениса. Обикновено са необходими не повече от 5 минути от момента на прилагане до пълното усвояване. Ефектът от изтръпване и зачервяване се наблюдава след няколко минути и продължава дълго време. Тези усещания са свързани с притока на кръв към пениса.

Защо много експерти препоръчват Alfagen купувайте в България? Има няколко основни предимства на този продукт:

  • Съставките на гела са абсолютно естествени, нямат вредно или агресивно въздействие върху кожата на препуциума или главата на пениса.
  • В 90% от случаите, след 1 месец употреба на гела, потребителите наблюдават реално увеличение на дължината и дебелината на своя орган.
  • Мнението на експерти от различни области на медицината за този продукт доказва неговата висока ефективност и безопасност при употреба.
  • В сравнение с ценовата листа на всяка клиника за естетична хирургия, която може да ви предложи операция за уголемяване на пениса, Alfagen цена е значително по-евтина.
  • Кремът може да се използва като основен или допълнителен начин за увеличаване на ерекцията и удължаване на полов акт.
  • Много момичета казват, че се чувстват много по-приятни по време на секс, след като партньорът им е започнал да използва този гел.
  • Ако ви е срам да поискате Alfagen аптека, възможно е да поръчате този гел анонимно чрез Интернет.
  • Поверително Alfagen доставка се извършва от куриер, който няма представа какво има вътре в пакета.

Моля, обърнете внимание, че ние не сме продавач и не рекламираме Alfagen България. Този преглед е изготвен специално за онези мъже, които се съмняват в целесъобразността да се използват консервативни методи за уголемяване на пениса. Категорично се противопоставяме на използването на хирургически метод, освен ако не е препоръчан от лекар поради вродени или придобити аномалии в развитието на пениса.

Експертите казват, че в 9 от 10 случая за радикално решение на всички сексуални проблеми е достатъчно да добавите само 2-3 см към първоначалния си размер. И това може да се направи, дори и само Alfagen поръчка.