Categories
Здраве

Auto Fan – слънчев климатик за коли

Tactic Pants
СЛЪНЧЕВ КЛИМАТИК ЗА КОЛИ

✔ Черен цвят
✔ Размер: 14,5 / 11/6 см
✔ Тегло: 292 грама
✔ Размер на опаковката: 15,5 / 12/9 см

Auto Fan слънчев климатик за коли ще ви помогне да запазите колата си хладна, дори когато е паркирана. Уникалното устройство е оборудвано с вградена соларна батерия, която позволява на охладителната система да работи без разреждане на батерията. Този вентилатор има удобна система за монтаж, не заема много място и не пречи на шофирането. Такъв е случаят, когато дори в най-горещия летен ден можете да се върнете до охладена кола на паркинга. Удобната форма, компактните размери, лекото тегло и допълнителните функции осигуряват най-удобното използване на устройството без допълнителен монтаж или затруднения.

Auto Fan – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Всеки собственик на кола се оказа в такава неприятна ситуация: времето навън е горещо и няма възможност да паркира колата на сянка. Оставяйки го на открито, създавате парников ефект вътре в кабината. Колкото по-дълго е затворена колата, толкова по-висока ще бъде температурата в кабината. В даден момент ситуацията може да достигне критичен етап, когато пластмасовите елементи на интериора или предметите, оставени върху седалката, започват да се топят или да отделят вредни каустични изпарения. Ето защо всички специалисти препоръчват при отваряне на вратите на автомобил, стоящ на слънце, да осигурите максимална вентилация и да проветрите интериора за няколко минути. Но това не винаги е удобно и дори след такива действия температурата вътре все още е висока, което намалява комфорта при шофиране.

AutoFan климатик за коли е иновативно решение за всички собственици на автомобили. Това устройство има специален вентилатор с вградена слънчева батерия, която подпомага циркулацията на въздуха вътре в автомобила дори когато двигателят е изключен и е паркиран. Поради факта, че в този случай се използва външен източник на захранване, работата на вентилатора не влияе по никакъв начин на батерията и не я разрежда. При слънчево и горещо време вентилаторът ще работи толкова дълго, колкото е необходимо, за да поддържа комфортна температура. Освен това в някои случаи Auto Fan климатик може да се превърне в алтернатива на стандартната климатична система във вашия автомобил, да намали разхода на гориво и да предотврати натоварването на генератора.

Auto Fan описанието:

Как работи?

Вентилаторът стартира процеса на циркулация на въздуха, което води до естествено охлаждане. Това спомага за стабилизиране на температурата в автомобила и създава комфортна среда за престой вътре.

Какво е известно за самия модел?

Уредът е с компактни размери – 145/110/60 мм. С общо тегло от 292 g, този модел климатик е най-удобният за използване във всяко превозно средство. Монтажът се извършва с помощта на лепяща лента, която е прикрепена към предното стъкло навсякъде. Автономната операционна система поддържа процеса на охлаждане по време на шофиране или паркиране на автомобила.

Основните причини, поради които всеки от вас дължи Auto Fan поръчка?

Уредът използва слънчева енергия – най-чистият и възобновяем енергиен ресурс. Благодарение на удобната система за монтаж, устройството може да се монтира на всяко стъкло само за няколко минути и това не изисква допълнителни инструменти или оборудване. Технологията е възможно най-проста, но ефективна. С всички предимства, Auto Fan цена е няколко пъти по-евтино от другите съществуващи аналози. Вече можете да намерите хиляди добри отзиви от клиенти за този вентилатор в интернет. Това дава допълнителна надежда, че решението на Auto Fan купувайте в България със сигурност ще бъде правилно.

Как да използвате:

  • Прикрепете монтажната лента към повърхността на вентилатора, като използвате инструкциите в инструкциите.
  • Спуснете прозореца на около 3-4 см.
  • Инсталирайте лентата на удобно за вас място.
  • Отстранете остатъците от лентата с нож или ножица.
  • Стартирайте вентилатора с помощта на специалния бутон.

Продаването на Auto Fan магазин е много трудно да се намери. Въпреки високото ниво на търсене, този модел все още не се предлага широко в магазините или супермаркетите. Ето защо единственият реален начин да получите това оригинално устройство е официалният уебсайт на производителя. Там винаги можете да получите подробна информация за продукта, характеристики, цена и начин на приложение. Auto Fan доставка се извършва в цялата страна възможно най-скоро. Можете да платите за пратката, след като я получите в ръцете си и да се уверите, че устройството работи.

Информацията е предоставена за преглед. Ние не продаваме и не обслужваме този продукт. За повече информация относно Auto Fan България, моля, използвайте офертата на официалния уебсайт. Препоръчваме ви също да задавате въпросите си на консултант на кол центъра, когато се обаждате.