Categories
Здраве

BSP Corrector – интелигентен коректор на стойката

Коригирайте лошата стойка само за 14 дни!

✔ Предотвратява изгърбванията и изкривяванията!
✔ Развива мускулите на гърба и мускулната памет
✔ Облекчава болката в гръбначния стълб и таза
✔ Подобрява привлекателния външен вид

Изкривяването на стойката, остеохондрозата, сколиозата и други заболявания имат опасни последици за здравето. Прегърбеният гръб изглежда грозен и може да съсипе дори най-идеалната фигура. Но най-голямата заплаха е, че промяната в гръбначния стълб води до силна болка, прищипване на нерви, нарушена циркулация и натиск върху вътрешните органи. Експертите казват, че масажът не може да фиксира гръбначния стълб. Задачата на всеки масажист е да облекчи острата болка и да нормализира кръвообращението. Но веднага щом излезете от масажната стая, позата отново се изкривява и симптомите се връщат.

Европейските учени са прекарали няколко години, за да разработят интелигентен механизъм в подкрепа на правилната стойка. В резултат на дългосрочни клинични изпитания и тестове те успяха да постигнат истински научен пробив! Днес искаме да представим BSP Corrector интелигентен коректор на стойката. Това е напълно нов подход за профилактика и лечение на сколиоза и остеохондроза, както и за поддържане на идеално равна стойка на всяка възраст.

BSP Corrector – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Днес във всяка аптека можете да намерите различни видове колани и презрамки за корекция на стойката. Но всички те имат ниска ефективност, тъй като не са в състояние да сигнализират в момента, когато се мърдате или огъвате гръбнака си. Защо BSP Corrector за корекция на стойката са толкова по-ефективни от традиционните лечения? Това е иновативна технология, оборудвана със специален сензор за кривина. Веднага след като стойката промени позицията си над установената норма, системата сигнализира за това. Този метод на лечение помага за бързо възстановяване на мускулната памет, облекчаване на болката и дискомфорта в областта на шията и гърба, подобряване на външния вид на фигурата и предотвратяване на опасни последици за здравето. Не е нужно да носите коректор на стойката в продължение на няколко месеца! Само 2 часа на ден са достатъчни за 2-3 седмици. Това ще бъде достатъчно, за да видим реални промени и подобрения.

BSP Corrector описанието:

Интелигентният коректор на гърба се появи, след като учените потвърдиха теорията, че единственият начин за пълно възстановяване на правилното положение на гръбначния стълб е мускулната памет. Само когато мускулите ви „запомнят“ как правилно да държат прешлените, стойката ще остане равномерна, дори ако спрете постоянно да наблюдавате този процес. Вместо да харчите много пари за масаж, физиотерапия, болкоуспокояващи или мехлеми, поръчайте BSP Corrector България и получете гарантирани резултати за 14 дни!

Устройството за корекция на стойката може да се използва на всяка възраст. Благодарение на възможността за регулиране на дължината на ремъците, коректорът може бързо да бъде адаптиран към индивидуалните параметри на вашето тяло. Методът на приложение е много прост и удобен. Поставянето на коректора отнема само няколко секунди. Тя приляга плътно към повърхността на тялото, така че ще бъде невидима под дрехите. Носете го навсякъде – у дома, на работа, на почивка. Само 2 часа на ден и гърбът ви ще бъде напълно равен след няколко седмици!

Устройството е оборудвано с преносима батерия от 500 mAh. Батерията може да издържи до 2 седмици с едно зареждане и можете бързо да я заредите, ако е необходимо.

Предимства, които ви карат да искате BSP Corrector поръчка:

 • Интелигентна технология за контрол на правилната позиция на стойката.
 • Бърза и удобна употреба (само 1 бутон за захранване).
 • BSP Corrector Висококачествени и безопасни материали.
 • Приляга плътно към тялото и остава невидим под дрехите.
 • Възстановява мускулната памет.
 • BSP Corrector цена по-евтино от другите методи за лечение на остеохондроза.
 • Помага да не се мърдате, когато седите или ходите.
 • Бързо облекчава болката и отлаганията на сол.
 • Укрепва мускулите на сърцевината, ръцете и шията.
 • Равномерно разпределя натоварването върху прешлените.
 • BSP Corrector доставка се извършва в рамките на няколко дни от куриер след направена поръчка.

Експертно мнение:

Много хора възприемат неравномерната стойка като чисто естетически проблем. Но основната заплаха е, че ако прешлените са в неправилно положение, кръвоносните съдове се изстискват. Кръвообращението в мозъка е нарушено, появява се главоболие и кръвното налягане се повишава. Освен това е изпълнено с появата на междупрешленна херния, болки в гърба и други проблеми. Разбирам, че не всички хора могат активно да тренират и да поддържат стойката си чрез упражнения. Ако имате заседнала професия или имате гърбица, трябва да действате незабавно. Мисля, че BSP Corrector за плосък гръб е най-доброто решение! Той е много по-ефективен от хапчета, мехлеми или физическа терапия. Можете да подравните гръбначния си стълб за няколко минути и да го запазите поне 2 часа на ден. Това време е достатъчно, за да събудим мускулите и да фиксираме позата в правилната позиция. Най-важното е, че този метод може да се използва дори в детска и юношеска възраст и няма особени противопоказания.

Къде мога да BSP Corrector купувайте в България?

Важна информация: BSP Corrector аптека не се продава. За да получите оригиналния коректор на стойката, посетете официалния уебсайт на продавача и оставете онлайн приложение. Късмет!