Categories
Здраве

Bushnell – компактен монокуляр

Bushnell
КОМПАКТЕН МОНОКУЛ

✔ Увеличение x16
✔ Стъклени лещи
✔ Водоустойчив и удароустойчив

Bushnell компактен монокуляр е супер мощен и най-съвременен инструмент за наблюдение със зашеметяващо 16x увеличение. Той е идеално решение за тези, които предпочитат дейности на открито, лов, риболов или къмпинг. Уникалната технология за увеличение ви позволява да получите ясен образ на обекти, които са на голямо разстояние. Удароустойчивият и влагоустойчив корпус на устройството ви позволява да го вземете със себе си при най-екстремни условия, а изгодните Bushnell цена осигуряват голямо търсене на продукта от купувачи от цял свят.

Днес всеки от вас има страхотна възможност да вземе този модел с -50% отстъпка. Ако искате Bushnell купувайте в България, моля, посетете официалния уебсайт и кандидатствайте онлайн. В този преглед ще говорим за основните характеристики и предимства на устройството.

Bushnell – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Монокулярът Bushnell 16×52 се счита за един от най-популярните и търсени на пазара. Това устройство съчетава голям брой удобни функции и е едно от най-добрите по отношение на съотношението цена-качество. Благодарение на компактния си размер, устройството се побира лесно във вашия джоб, раница или кола. Това е чудесно решение за различни случаи, когато трябва да видите нещо, което е далеч от вашето местоположение. По-долу ще дадем няколко различни приложения на монокуляра и ще говорим за характеристиките на този конкретен модел.

Bushnell описанието:

Къмпинг

Феновете на къмпинг или туризъм ще се интересуват да вземат Bushnell монокуляр със себе си на пътуване, за да се насладят на природата и местата, разположени далеч. Освен това подобно устройство ще бъде полезно, защото с негова помощ можете да видите важни обекти – планински реки, потоци, селища и да координирате маршрута.

Риболов

Ако обичате да ловите риба, непременно използвайте Bushnell поръчка. Този модел ще помогне да се идентифицират най-подходящите места за леене на съоръжения, да се избере посоката за движение на лодката или лодката, както и да се наблюдава плувката, която е далеч от брега.

Лов

За любителите на сафари или други видове лов, монокулярът ще ви помогне да проследявате дивеч и да се ориентирате по-добре в терена. Това е удобна алтернатива на обемисти и тежки бинокли.

На концерти и стадиони

Докато сте на концерт или спортно събитие, с монокуляр можете да видите всичко, сякаш сте на две крачки.

Характеристики:

Моделът е оборудван с 52 мм обектив, който гарантира отлично 16x увеличение. Благодарение на тази функция ще можете да виждате обекти в диапазона от 66 м до 8 км. Устойчивият на удар метален корпус има гумени вложки, за да се подобри безопасността при падане или да се осигури допълнителна защита срещу надраскване. Устройството поддържа работата си в широк температурен диапазон от -40 до +50 градуса по Целзий. Водоустойчивият калъф ви позволява да използвате устройството в дъжд или под вода.


Популярен продукт на пазара 3D Massage Roller виж сега.
Получаване на резултат Spine преглед.
Уникална формула CL Golden mask вече на склад.


Какво казват клиентите:

Искам този модел от много време. Намерих Bushnell магазин в интернет и реших да поръчам. Много съм впечатлен от качеството на материалите и лекотата на използване. Дава мощно увеличение. Разчитам надписите на билборда, намиращ се на разстояние 5 км. Побира се лесно в чанта и не заема много място.

Поръчано на официалния сайт. Бях доволен от бързите Bushnell доставка – получих пратката за 3 дни. Обичам да ходя на риболов с приятелите си през уикендите. С този монокуляр вече е още по-лесно да намерите идеалното място за почивка. Много удобна и полезна находка за тези, които обичат дейности на открито.

Съпругата ми подари този модел за рождения ми ден. Обичаме да пътуваме с нея, така че вземаме монокуляра със себе си на всяко пътуване. Всеки път му се радвам като дете. Сега мога да гледам гнездата на птици или върха на планината, сякаш съм наблизо. Това е неописуемо чувство. Не забравяйте да поръчате този артикул.

Използвам това оптично устройство от 4 месеца. Досега не открих никакви недостатъци. Добро увеличение, очите не болят, ясна картина. Гумираното тяло се държи добре. Пуснал е монокуляра няколко пъти върху камъни и плочки – като нов е.

Продажби и доставка Bushnell България:

Поради рязкото нарастване на търсенето на този продукт е много трудно да го намерите в магазина. Единственият начин да поръчате оригинален модел е официалният уебсайт на производителя. Там можете да получите цялата необходима информация, отговори на вашите въпроси и да се консултирате с консултант. Доставката се извършва в цялата страна в рамките на няколко дни и можете да платите пратката след като я получите. Ще имате възможност да проверите целостта и работоспособността на устройството, преди да платите доставката.

Вътре в кутията има инструкция с подробно описание на характеристиките, начина на приложение и възможностите на този модел. Моля, прочетете внимателно цялата информация и спазвайте предпазните мерки по време на употреба.