Categories
Здраве

Dial Vision – очила с регулируеми диоптри

Dial Vision
Как работят регулируеми стъкла:

✔ Уникален механизъм, който не причинява умора на очите, главоболие, гадене и замаяност.
✔ Подходящ за тези, които имат далекогледство, и за тези, които имат късогледство.
✔ Редовната употреба подобрява зрението.
✔ Лещите са напълно безопасни за очите и не намаляват зрението.

Повече от 80% от хората с лошо зрение не могат да поставят очилата си. Те се нуждаят от различни лещи за различни поводи, така че трябва да носят няколко чифта очила отделно за четене, шофиране или гледане на филми. Това не само е неудобно, но и причинява значителни финансови щети на семейния бюджет. Днес искаме да ви представим едно универсално решение – Dial Vision очила с регулируеми диоптри. Това е най-новата научна разработка, която комбинира няколко вида лещи наведнъж в една рамка. Системата за индивидуално регулиране на всеки отделен диоптър помага за регулиране на максималната яснота на изображението, в зависимост от характеристиките на вашето зрение.

Още днес всеки има отличен шанс за Dial Vision купувайте в България, като остави заявка на уебсайта на продавача. Възползвайте се от тази оферта още сега!

Dial Vision – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Dial Vision очила за късогледство с контрол на диоптъра е патентована технология, която е преминала няколко етапа на клинични изпитвания. Използвайки иновативен подход за промяна, всеки потребител може да регулира диоптъра за всяко око поотделно за няколко секунди, просто като завърти колелото за настройка. Това ще ви позволи да имате една чаша вместо 3-8 чифта.

Dial Vision описанието:

Тайната на високата ефективност на технологията се крие в уникалната структура на лещата. Състои се от две различни части, комбинирани една с друга. С удобен метод за настройка можете да премествате и регулирате диоптъра, докато получите възможно най-рязкото изображение. Регулируемите очила със стилна и издръжлива рамка ще ви помогнат да поддържате добра визия във всяка среда: у дома, в офиса, шофиране на кола, на почивка или докато четете книга. Това е отлично решение за вашите близки и възрастни роднини, които са склонни към прогресираща миопия.

Предимства:

  • Универсален дизайн, подходящ както за мъже, така и за жени.
  • Адаптивна система за корекция за всеки обектив поотделно.
  • Широк диапазон на настройка: -6 до +3 диоптъра.
  • Удобен и лесен за използване.
  • Една чаша за всички поводи.
  • Допринесе за подкрепата на зрението.
  • Не причинявайте дискомфорт при продължителна употреба.
  • Сменете до 8 чифта обикновени очила.
  • Dial Vision цена по-евтино от много аналози.

DealVision диоптрични очила ще ви помогне да виждате по-добре буквите и цифрите, да облекчите умората на очите и да избегнете допълнително зрително увреждане. Технологията няма аналози и според експерти се счита за една от най-добрите на пазара. В момента продуктът все още няма мащабно серийно производство, така че е трудно да го намерите в оптични магазини или аптеки. Но за щастие наскоро беше пуснат официалният уебсайт на сертифициран доставчик на този продукт, където можете да получите Dial Vision поръчка на изгодна цена.

Отзиви на клиенти:

Имах 3 чифта очила. В някои гледах телевизия, други карах кола, а трети четях книги. Моят офталмолог ме посъветва да пробвам тези универсални очила с регулируеми диоптри. Много е удобно! Сега не ми се налага непрекъснато да търся подходящия чифт очила в чантата си: просто регулирайте лещите и виждам всичко много добре. Поръчах ги онлайн и получих 50% отстъпка.

Имам късогледство и причинява сериозен дискомфорт в ежедневието. Не мога да нося един чифт очила, защото имам нужда от лещи с различни рецепти в зависимост от обстоятелствата. Жена ми ми подари очила XtraVision за рождения ми ден. Регулируемият обектив е много удобен. Само няколко секунди и аз отново виждам всички обекти много ясно въпреки късогледството. Рамката изглежда доста солидна и качествена. Също така приятно изненадан от стилния дизайн.

Чичо ми е на 67 години и има проблеми със зрението. Когато отидохме на лекар, той беше посъветван да пробва очила с регулируеми диоптри. Не можах да намеря Dial Vision аптека, затова ги поръчах онлайн. След 4 дни пратката беше доставена. Чичо много хареса нашия подарък, защото сега му стана много по-лесно да регулира лещите.

Продажбите от Dial Vision България започнаха само преди няколко месеца, така че очилата все още са малко на склад навсякъде. Но ако посетите сайта на лицензиран дистрибутор на този продукт, вие ще бъдете сред първите, поръчали този уникален продукт.

Dial Vision доставка е наложен платеж, което означава, че можете да платите за стоката след получаване. Възползвайте се изцяло от това решение!

Отказ от отговорност: Информацията на тази страница не трябва да се приема като експертно мнение и е предоставена само за информационни цели. Препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате каквито и да е продукти за поддържане на здравето. Ние не носим отговорност за качеството или производителността на тези очила. Всички рекламации или въпроси могат да бъдат изяснени, като се свържете с продавача. Можете да отидете на страницата за онлайн кандидатстване, като следвате тази връзка: