Categories
Здраве

Dr.Derm – крем за псориазис

НЕКА ПСОРИАЗИСЪТ ОСТАНЕ В МИНАЛОТО!

✔ Премахва сърбежа и лющенето
✔ Премахва люспите от псориазиса
✔ Предотвратява рецидивите
✔ Възстановява здравето на кожата

Псориазисът принадлежи към групата на хроничните възпалителни дерматологични заболявания. В повечето случаи заболяването е свързано с лоша наследственост и се предава по генетична линия. Типична проява на псориазис е появата на тялото на изразени розово-червени плаки, покрити с люспи и склонни към прекомерно лющене. В зависимост от диетата, начина на живот, възрастта и времето на годината, това заболяване може да бъде обострено или в ремисия. Обикновено псориазисът се появява на главата, лактите и ръцете, по-рядко на други части на тялото. Това заболяване причинява сериозен психологически и физиологичен дискомфорт на пациентите, тъй като е трудно да се скрие под дрехите. Статистиката твърди, че както мъжете, така и жените са изложени на риск. Псориазисът може да се появи независимо от възрастта, типа на кожата и цвета. Както вече казахме, болестта е от наследствен произход, но има ситуации, когато други причини тласкат развитието на псориазис: стрес, намален имунитет, неспазване на правилата за лична хигиена, метаболитни нарушения и хормонални смущения.

Напоследък крем за псориазис се популяризира активно в Интернет. Решихме да разберем основните характеристики на този продукт и подготвихме кратко ревю за него.

Dr.Derm – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Dr.Derm природен лек за псориазис е представен от производителя като един от най-добрите продукти на пазара. Уебсайтът на продавача казва, че този крем ефективно елиминира сърбежа и лющенето на кожата, насърчава естественото прочистване на псориатичните плаки и локализира по-нататъшното разпространение на болестта. Формулата включва група естествени съставки, които могат да неутрализират псориазиса и бързо да го доведат до състояние на продължителна ремисия. Още след първото прилагане на крема, проявата на симптомите на заболяването намалява забележимо и след 30 дни ще можете напълно да стабилизирате здравето си. Кремът има добър противовъзпалителен и антибактериален ефект, подобрява състоянието на кожата и стартира процеса на регенерация на нови здрави клетки. Poi с висока потентност е цена по-евтин от други лечения.

Защо псориазисът трябва да се лекува?

Основните горни слоеве на епидермалната тъкан са кератиноцитите. Средната продължителност на живота на тези клетки е 27-30 дни. При псориатично обостряне жизнената фаза на кератиноцитите се намалява до 5 дни. Поради това те не могат естествено да се ексфолират и да се превърнат в плака. Възниква възпалителен процес, който се проявява с типичните признаци на псориазис. Появата на псориазис не може да се контролира. Ако човек има генетична склонност към това заболяване, дори ако се спазват всички препоръки за хигиена и грижа за кожата, рискът от псориазис пак ще остане доста висок. Съвременните научни технологии обаче ви позволяват да контролирате болестта по време на сезонни обостряния и да се отървете от досадни червени петна по кожата. Използвайки Dr.Derm България натурален крем, можете да подобрите състоянието на кожата и да избегнете странични ефекти.

Описанието:

  • Елиминира възпалението и лющенето в рамките на 7 дни след началото на приложението.
  • Елиминира сърбежа и естествено почиства кожата от псориатични плаки.
  • Повишава жизнената активност на кератиноцитите.
  • Стартира регенерацията на нови кожни клетки.
  • Възстановява функцията на мастните жлези.
  • Облекчава зачервяването и възпалението.
  • Овлажнява и подобрява еластичността на кожата.
  • Нормализира нивото на рН в организма.
  • Насърчава трайна ремисия, като същевременно се придържа към препоръчаната диета и хигиена.
  • Помага да се отървете от проявите на псориазис в рамките на 4 седмици.

Омръзна ли ви да криете псориазис под дрехите и шапките си? Уморихте ли се да виждате страшните погледи на другите, които ви гледат? Имате проблеми с купуването на дрехи поради деликатно заболяване? Време е да започнем нов живот! Дори ако след много неуспешни опити за излекуване на псориазис сте загубили надежда, възползвайте се от уникалната оферта от Dr.Derm купувайте в България. Този продукт определено ще бъде полезен за всички, които трябва да живеят с хронично кожно заболяване.

Dr.Derm аптека не се продава. Това се дължи на голямото търсене на продукта и онлайн продажбите. Днес всеки купувач може да посети официалния уебсайт на продавача на този крем (ние ще оставим връзката в описанието) и да постави онлайн приложение само за няколко минути. Според отзивите на клиентите доставка се обработват в рамките на 3-7 работни дни. Продуктът се отпуска без лекарско предписание.

Отказ от отговорност: Ние не продаваме Dr. Derm за псориазис и не носим отговорност за ефективността на крема. Информацията на тази страница е предоставена само с информационна цел. Не забравяйте да прочетете инструкциите и да следвате всички препоръки на производителя. Не започвайте да използвате крема, без да се консултирате с Вашия лекар. Ако искате поръчка, моля, свържете се с вашия доставчик.