Categories
Здраве

Flexosamine – капсули срещу болки в ставите

крем за борба със ставните болки, артрита и артрозата

✔ Ефективно възстановява разрушената тъкан на хрущяла
✔ Премахва болката, отоците и изтръпването на ставите
✔ Връща подвижността на крайниците

Европейски учени говорят за научен пробив в превенцията и лечението на заболявания на опорно-двигателния апарат, когато става въпрос за Flexosamine капсули срещу болки в ставите. Експертите твърдят, че този витаминен комплекс в 80% от случаите помага за спиране на дегенеративните промени в хрущяла, предотвратявайки необходимостта от операция.

Стана ни интересно да научим повече за това, затова решихме да прегледаме този продукт и да разберем основните характеристики на неговия състав и начин на действие. Бихме искали незабавно да предупредим всички читатели, че представените на тази страница Flexosamine описанието са субективно мнение на авторите и не могат да се използват като алтернатива на лечението, предписано от лекар.

Журналистите на редакцията ни нямат нищо общо с продажбата или рекламата на този продукт, така че ако искате да поръчате капсули или коя за Flexosamine цена, моля свържете се с продавача.

Flexosamine – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Повече от 90% от класическите лечения на гръбначния стълб и ставите не работят!“ Статия с това заглавие наскоро беше публикувана в едно от популярните медицински списания. Авторите на статията цитират реални данни от медицинската статистика, отразяващи ниската ефективност на използването на болкоуспокояващи, физиотерапия и рецепти на традиционната източна медицина при лечението на артрит, артроза, остеохондроза и други заболявания, свързани с разрушаването на хрущялната тъкан и съпътстващи възпалителни процеси. На фона на тези проучвания е доста интересно да се знае, че Flexosamine продукт за възпаление на ставите само за няколко месеца стана широко разпространено в ЕС и други страни. Позициониран от производителя като комплекс от витамини и билкови съставки, този продукт е получил високи експертни оценки и е преминал успешно няколко етапа от клинични изпитвания. Оказа се, че само за 4 седмици формулата е в състояние не само да спре проявата на очевидните симптоми на артрит, но и да увреди допълнително хрущяла. За същия период от време се извършва пълно възстановяване на клетките на съединителната и костната тъкан, премахване на оток и възпаление.

Как работи? Експертът обяснява:

1 от 2 души над 35 години имат очевидни или латентни проблеми със ставите или гръбначния стълб. Казвам го като хирург с 20-годишна медицинска практика. Искам да отбележа, че само 11% от пациентите отиват на лекар при първите симптоми на артрит или остеохондроза. Правим всичко възможно да отложим посещението при специалист, да се самолекуваме или да се опитаме да игнорираме дискомфорта и сковаността на движенията. Но положението само се влошава. Казвам на много от моите клиенти: ако бяхте дошли няколко месеца по-рано, щеше да е възможно да се коригира ситуацията без операция. Днес има много различни витаминни добавки и хапчета, които могат да регенерират увредената хрущялна тъкан, да възстановят нормалната подвижност на ставите и прешлените. Препоръчвам Flexosamine поръчка, защото съм уверен в ефективността на този продукт. В 9 от 10 случая тези капсули премахват причините за артрит и остеохондроза по естествен начин в рамките на 3-4 седмици.

Ето защо трябва да опитате Flexosamine за лечение на артрит:

  • Облекчава острата фаза на болката през първите няколко часа.
  • Има противовъзпалителен и антибактериален ефект.
  • Елиминира дискомфорта и неприятното хрускане в ставите.
  • Нормализира кръвообращението.
  • Ускорява заздравяването след навяхвания, фрактури, наранявания.
  • Естествен източник на хондроитин и глюкозамин.
  • Помага за възстановяване на загубената гъвкавост на ставите и хрущялите.
  • Предпазва от рецидив.

Какво казва науката за Flexosamine България?

На официалния уебсайт на продавача е публикувана информация, че тази хранителна добавка е претърпяла плацебо-контролирани проучвания в група доброволци от пациенти от различен пол и възраст. Участниците в проучването бяха разделени на 2 групи. Първата група получи оригиналните капсули, а втората група получи плацебо. Проучванията и анализите, проведени преди началото на проучването и след 4 седмици, показаха следните резултати:

Повече от 94% от респондентите в първата група отбелязват намаляване на отока и зачервяването (плацебо -15%). В 97% от случаите пациентите успяват напълно да спрат болката, докато във втората група тази цифра е само 24%. Ядрено-магнитен резонанс на ставите в първата група показа възстановяване на увредената става и по-бързо заздравяване, отколкото при физиотерапия. Така общата ефективност на приложението на капсулите е надхвърлила 92% и това е един от най-високите показатели сред нестероидните хранителни добавки на пазара. Моля, имайте предвид, че Flexosamine аптека не се продава.

Къде мога да Flexosamine купувайте в България?

За да получите оригинален продукт с доставка до дома, използвайте официалния сайт. Там можете да попълните онлайн заявление и да поръчате Flexosamine доставка до дома.