Categories
Здраве

Floating Ball – Игра на стрелба за деца

Floating Ball
Получете вълнуваща стрелба по мишени!

✔ Игра на стрелба за деца и не само!
✔ Стреляйте по висящи цели във въздуха с помощта на куршуми
✔ Поемете предизвикателството, играйте с приятелите си!

Днес е трудно да изненадате децата с някои необичайни играчки, тъй като асортиментът е много широк и разнообразен. Но искаме да представим на вашето внимание една много интересна новост, която не само ще се превърне в интересно хоби за деца и възрастни, но и ще помогне за развитието на полезни умения у дома. Floating Ball Игра на стрелба за деца е най-големият хит на 2022 г. Уникална основа с топки, които буквално се реят във въздуха и се превръщат в мишена за пистолет в ръцете на играча. Процесът е толкова интересен и вълнуващ, че децата с удоволствие се отказват от своите смартфони и компютърни игри, за да участват в това невероятно състезание. Струва си да се отбележи високата безопасност и качество на използваните материали. Това е една от малкото опции за интерактивни игри за голяма група приятели или за всички членове на вашето семейство. Побързайте Floating Ball поръчка на изгодна цена и вземете допълнителна отстъпка от -50% за цялата гама.

Floating Ball – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Floating Ball пистолет за летяща мишена е една от най-популярните игри за деца, която гарантирано ще ви развесели и ще ви помогне да преминете през всяко предизвикателство. Удобната опора работи на батерии, генерирайки въздушен поток. Това привежда топките в движение и ги кара да плуват във въздуха. Неоновите светлини правят възможно играта дори в тъмното, а вградената музика осигурява по-интересна и вълнуваща игра. Играчите трябва да свалят топките със специален пистолет. Който успее да събори повече топки, той става победител. Правилата са много прости, така че дори без специален опит и умения, всеки играч може лесно да ги разбере само за няколко минути. Моделът е с отлични характеристики, подходящ за деца на различна възраст и за възрастни.

Floating Ball описанието

1. Сигурност.

Топките са изработени от мека пяна, така че са абсолютно безопасни за детето. Пистолетните дартс имат и мека структура от пяна, така че не е нужно да се притеснявате за детето по време на играта.

2. Интерактивна игра.

Има много различни опции за соло или отборна игра. Можете да организирате истински турнир, като удряте топките срещу часовника или измисляте свои собствени правила.

3. Удобство.

Комплектът включва 1 пистолет, 6 стрелички и 10 топки. Всичко, от което се нуждаете, вече е включено в комплекта (с изключение на батериите, те трябва да се купуват отделно). Благодарение на автономната работа целта може да бъде взета със себе си на почивка или навсякъде.

4. Качество.

Играта е изработена от хипоалергенни материали, не отделя токсични изпарения и е абсолютно безопасна за детето. С внимателно и внимателно използване тази игра ще радва вашето дете в продължение на много години.

Floating Ball игра със стрелба за деца предимства:

  • Развива умения и визия.
  • Развива фината моторика на детето.
  • Подобрява концентрацията и вниманието.
  • Дарява добро настроение.
  • Помага за разсейване от компютърните игри и смартфона.
  • Страхотно забавление за възрастни и деца.
  • Floating Ball цена е много по-евтино от съществуващите аналози.
  • Може да се използва по всяко време и навсякъде.
  • Страхотно за детски партита.
  • Бързо Floating Ball доставка в цялата страна след направена поръчка в онлайн магазина.

Най-добрата игра за деца Рисуване със светлина цена.
Бърз ефект Gluconol качество.
отлично качество WinClean Снимка.


Отзиви:

Детето е възхитено! Купи тази игра за рождения си ден. Той забрави за другите подаръци и прекара цяла вечер в стрелба с балони с приятелите си. Определено си струва парите. Съветвам всички родители да зарадват детето си с този готин подарък.

Купихме тази игра за дете, но се оказа толкова интересна и вълнуваща, че сега играем с цялото семейство. Имаме семеен турнир, в който татко ни води досега, но се надявам да го победя.

Дълго се чудихме какво да подарим на сина си за Коледа. Той вече има огромен брой коли, трансформатори, меки играчки. Съпругата предложи Floating Ball магазин за играчки. Попълних заявление онлайн, на следващия ден пратката беше доставена. Приятно изненадан от качеството на материалите и монтажа. Без игра или драскотини. Синът беше просто доволен! Това все още е една от любимите му игри и до днес.

Аз имам две деца. Решихме да ги зарадваме с оригинален подарък – за по-големия беше избрана футболна топка, а за по-младите беше поръчано това въздушно стрелбище. В резултат на това никой не се нуждаеше от топката и те започнаха да се борят за възможността да стрелят по летящите топки. Трябваше да поръчаме още един такъв комплект, за да има всеки свой.

Разпродажба и доставка Floating Ball България:

Този уникален комплект за игра се предлага само в онлайн магазина. Ако ще Floating Ball купувайте в България, моля, посетете официалния уебсайт на продавача и изпратете онлайн заявление веднага. В рамките на няколко дни стоката ще бъде доставена на посочения адрес и можете да я вземете, след което да платите за покупката.