Categories
Здраве

Foam Cleaner (CleanUp) – почистващ препарат

Foam Cleaner
ПРОФЕСИОНАЛНО СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ

✔ Лесно премахва петна от мазнини или замърсявания
✔ Ефективно срещу налепи и ръжда
✔ Силен противогъбичен ефект

Какво е Foam Cleaner почистващ препарат? Това е универсално решение за почистване и дезинфекция на всякакви повърхности! Ултраактивната пяна, обогатена с кислород, прониква дълбоко в замърсяванията и ги разтваря. Това ви позволява бързо и ефективно да почистите повърхността от петна от мазнини, кафе, варовик, ръжда, бактерии и гъбични инфекции. Благодарение на активната пяна се постига пълноценно отстраняване на петна от повърхността на тъкани, мебели и санитарен фаянс. По този начин можете да получите ефекта от професионалното химическо чистене, но няколко пъти по-евтино!

Foam Cleaner – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Премахването на петна, ръжда и варовик винаги е предизвикателство. Много традиционни методи за почистване на повърхности от тези замърсители не оказват положителен ефект или дори влошават ситуацията. Много е скъпо да поръчате професионални услуги за химическо чистене, така че е малко вероятно да направите това, за да премахнете малко петно от разлято кафе върху леглото или да премахнете варовик от водопровод в банята. Съвременният пазар предлага огромен избор от различни почистващи препарати с различен състав на компонентите, предназначение и начин на приложение. Но основният недостатък на много от тях е тясната специализация на приложението, така че трябва да закупите няколко разновидности на тези почистващи препарати наведнъж, за да премахнете различни видове замърсители. За щастие, CleanUp за почистване и дезинфекция на повърхности наскоро се появи в продажба. Това е удобно решение, което ви позволява бързо и много лесно да премахнете почти всякакъв вид замърсявания във вашата къща, апартамент, кола или градина.

Foam Cleaner описанието: Активна пяна с кислород, която има мощно разрушително действие върху структурата на всички видове петна, мухъл и ръжда. Продуктът е абсолютно безопасен за човешкото здраве, домашни любимци и околната среда, като същевременно работи активно за почистване на всякакви твърди и меки повърхности. С този продукт можете лесно да премахнете петна от интериора на вашия автомобил, да почистите кухненски мебели или мивки от налеп, да премахнете ръждата по метални повърхности и да извършите пълна дезинфекция у дома.

Foam Cleaner пяна за отстраняване на мръсотия, ръжда и котлен камък е подходящ за всяка среда. Просто трябва да го напръскате върху замърсената повърхност, оставете за 2-3 минути и изплакнете с топла вода или избършете с влажна кърпа. В 99,9% от случаите повърхността ще бъде напълно почистена, без чужди миризми, гъбички и бактерии! Най-важното е, че този почистващ препарат за пяна няма странични ефекти върху човешкото здраве и е абсолютно безопасен!

Предимства, които ви карат определено да искате Foam Cleaner купувайте в България:

  • Почистващ препарат с общо предназначение на пяна.
  • Премахва пресни и остарели петна от всяка повърхност.
  • Може да се използва при голямо разнообразие от условия.
  • Не изисква допълнителни инструменти за използване.
  • Безопасен и екологичен състав.
  • Идеален за домашна употреба.
  • Мощен антибактериален ефект.
  • Удължава експлоатационния живот на мебели, санитарен фаянс, домакински уреди и платове.
  • Foam Cleaner цена е много по-евтино от цената на услугите на фирма за почистване.

Къде може да се използва това почистващо средство?

В зависимост от нуждите, пяната може да се нанася при почистване на всякакви помещения. Това е чудесен начин да почистите фурната, микровълновата печка или котлона, да премахнете петна от мазнина от мебелите и да премахнете лошите миризми. В банята пяната ще помогне за почистването на водопроводните инсталации, тоалетната чиния, повърхността на плочките от варовик, както и да въведе гъбички и други бактерии. В спалнята този препарат за почистване на пяна може да помогне за премахване на петна от матрака и да дезинфекцира килими или други подови повърхности. В гаража тази пяна може да се използва за отстраняване на ръжда от инструменти, както и за извършване на общо почистване на всички запушени повърхности. Собствениците на автомобили ще се възползват от Foam Cleaner поръчка за самопочистване на интериора.

Къде мога да намеря продавача за Foam Cleaner магазин? Този ексклузивен артикул е много трудно да се намери в обикновен магазин. Ако искате да го получите веднага, препоръчваме да използвате офертата на официалния уебсайт на производителя. Foam Cleaner доставка се извършва веднага след направена поръчка в сайта. Ще можете да платите за покупката, след като я получите.

Обратна връзка на купувачите Foam Cleaner България:

Добро средство! С него успях да премахна петна от задната седалка на колата си! Перфектно премахва миризмите!

Имаме малко дете, което оставя много петна по дивана и леглото. Тази пяна е чудесна, за да се отървете от тях. Най-важното е да не вреди на вашето здраве.

Добре премахва накут и плака по водопровода. Не разяжда кожата като другите почистващи продукти. Приятен флорален аромат.