Categories
Здраве

Foil Protection – Самозалепващо се защитно фолио

От какво предпазва самозалепващото фолио?

✔ От пръски капчици масло
✔ Водоустойчив (предпазва мебелите от подуване)
✔ От високи температури и пара
✔ От открит огън
✔ От механични повреди

Foil Protection Самозалепващо се защитно фолио е най-бързият и удобен начин за защита на мебели или стени от негативното въздействие на влага, температура, масло, мръсотия и прах. Един от най-популярните продукти в Китай и Европа. Изработен от висококачествени материали, той изглежда стилно и красиво във всеки интериор, запазва техническите си характеристики в продължение на много години непрекъсната работа. И най-важното е, че Foil Protection цена ще бъде приятна изненада за всяка домакиня! Фолиото е произведено в САЩ и отговаря на американските стандарти за качество и екология.

Днес можете да поръчате този уникален продукт с отстъпка до -50%, като посетите официалния сайт на лицензиран дистрибутор в нашата страна. Сроковете за доставка са от 3 до 5 работни дни. Повече информация можете да намерите на уебсайта на продавача или онлайн консултант.

Foil Protection – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Кухненските мебели и стените са изложени ежедневно на различни нива на пара, вода, влага, температура, маслени пръски и открит пламък. Без адекватна защита такъв ефект води до бързо износване на материалите, а също така създава допълнителни условия за разпространение на гъбични спортове и бактерии. Американските инженери се заеха с въпроса как да отстранят този проблем и да защитят фасадите на кухненските шкафове и стените в близост до печката от този неблагоприятен ефект. В резултат на лабораторни изследвания те успяха експериментално да изведат универсална формула за алуминиево фолио, която осигурява максимално ниво на защита. Освен това беше решено задната повърхност на продукта да се оборудва с висококачествена самозалепваща се основа, която позволява на фолиото да бъде плътно и сигурно прикрепено към всякакъв вид материал: дърво, керамика, метал, мрамор, стъкло, пластмаса , гума и така нататък.

Protection Foil кухненско самозалепващо фолио е едно от най-универсалните решения във вашата кухня с широк спектър от приложения:

 • За защита от влага и пара за кухненски мебели, плотове, мивки.
 • За предотвратяване на натрупването на вода и бактерии по повърхността на стените.
 • За предпазване от излагане на открит огън и температура.
 • За да предотвратите капенето на масло от готвене на храна върху тапети, плочки и стени.
 • За допълнителна защита на повърхността на плота от повреди, стърготини, порязвания.

За разлика от евтините аналози, Foil Protection алуминиево фолио има не само висока издръжливост, но и стилен модерен дизайн. Има избор от сребърни или златни нюанси, които се вписват идеално в дизайна на класически или хай-тек кухненски интериор.

Foil Protection описанието:

Тип: Фолиото за щанцоване е самозалепващо.

Размери: ширина 30см, дължина на ролката 5м.

Метод на монтаж: самозалепваща повърхност.

Цвят: злато, сребро.

Обхват на приложение: домакински, промишлени.

Защита: вода, пара, температура, огън, масло, мръсотия, прах, бактерии, мухъл, миризма.

Ако е необходимо, винаги можете да отрежете необходимото парче фолио с дадена форма и размер. Материалът се поддава добре на почистване и пране, не абсорбира замърсявания и неприятни миризми. Премахването на филма не оставя остатъци, така че вашият плот, стена или мебели ще изглеждат като нови. Уникалният адхезивен състав на фолиото осигурява сигурно закрепване.

Как да използвате Foil Protection България:

 • Почистете и обезмаслете повърхността, към която трябва да се прикрепи фолиото.
 • Нарежете на необходимата дължина на фолиото според предварително направените измервания.
 • Отстранете защитното покритие от фолиото.
 • Използвайте лепкавата страна, за да придържате фолиото здраво към твърда повърхност.
 • Използвайте суха кърпа, за да изгладите внимателно филма, за да предотвратите образуването на въздушни мехурчета.
 • Насладете се на страхотен резултат!

Отзиви на тези, които вече са управлявали Foil Protection купувайте в България:

Перфектно защитава вашия работен плот от маслени и водни капчици! Лесен и удобен за почистване. За парите това е страхотно решение!

Наскоро реновирахме дома си и решихме да купим много скъпи кухненски мебели. Беше ми болезнено да видя как след готвене остават петна от масло и пара по шкафовете и чекмеджетата. Видях реклама за този артикул и реших Foil Protection поръчка. Никога не съм съжалявал за избора си! Това всъщност е много добър начин да защитите кухненските си мебели от негативни въздействия.

Залепих този стикер от фолио на стената зад газовата печка. Сега, дори когато пържа пържоли на силен огън, не се страхувам, че капките масло ще развалят боята по стените.

Поради непрекъснато нарастващото търсене е много трудно да се намери продавач за Foil Protection магазин. Има само един реален начин да получите този изключителен артикул. Посетете официалния уебсайт на производителя и поръчайте оригинално фолио онлайн. Foil Protection доставка се доставят в цялата страна след няколко дни.