Categories
Здраве

GH Balance – Струва ли си тези капсули парите ви?

GH Balance
Направете мускули, без излишни мазнини, само за няколко седмици

✔ увеличете мускулната си маса
✔ ликвидирайте излишните мазнини
✔ превърнете се в обект на желание за всички жени

Продължаваме да запознаваме читателите с новостите от света на хранителните добавки и продукти за културисти и активни мъже, които се стремят да подобрят физическата си форма. Днес ще говорим за един от основните хитове на тази година – GH Balance хранителна добавка за мускулен растеж. Днес ще разкрием всички тайни на тези капсули, ще ви разкажем за състава на съставките и ще сравним ефективността с декларираните полезни свойства.

GH Balance описанието ни казва, че когато използваме тази хранителна добавка, можем да очакваме определени подобрения по отношение на повишен мускулен растеж, сила, издръжливост и сексуална функция. Производителят обещава релефни мускули, изгаряне на мазнини и повишено либидо след 30 дни от началото на употреба. Но дали наистина е така?

GH Balance – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

GH Balance за мускулен растеж се препоръчва като добавка към основната диета на атлети, които са решени да увеличат мускулна маса, както и да подобрят съществуващото представяне при силови упражнения. Фразата „хормон за мускулен растеж“ често се появява в рекламата, въпреки че искаме веднага да ви предупредим, че този продукт не съдържа никакви стероиди. Формулата се състои изключително от безопасни и естествени съставки от растителен произход, не предизвиква странични ефекти и пристрастяване. С него можете да получите мощен ефект в рамките на няколко дни и да постигнете реални подобрения без вреда за здравето.

Какво предлагаме под формата на активни съставки?

Една от основните билкови съставки е патентована хранителна смес, наречена „GHFactor-7™“. Това е специален компонент, който помага да се активира процеса на изграждане на нови мускулни влакна, както и да се увеличи скоростта на изгаряне на мазнини и метаболизъм.

За да засилят полезния ефект, създателите на GH Balance за повишаване на тестостерона добавиха Tribulus terrestris към състава му. Това е растително вещество, което допринася за значително увеличаване на сексуалното желание, укрепване на ерекцията и либидото. Някои експерти казват, че Tribulus е в състояние да увеличи производството на тестостерон, но не успяхме да намерим данни, които да потвърдят или опровергаят този факт.

Кофеинът е друга важна съставка на продукта, защото помага за поддържане на високо ниво на мотивация и концентрация по време на периоди на висок физически или психически стрес. Ако имате сърдечно заболяване или високо кръвно налягане, кофеиновите добавки трябва да се използват само след консултация с Вашия лекар.

Кой би се възползвал от GH Balance поръчка?

Капсулата е предназначена предимно за мъже, които активно тренират и искат да издигнат представянето си на следващо ниво. Универсалната формула ще бъде еднакво полезна както за спортисти с дългогодишен опит, така и за начинаещи, които тепърва правят първите си стъпки в културизма. Няма съмнение, че при ежедневна употреба на продукта мотивацията се подобрява значително, общата физическа издръжливост се повишава и времето за възстановяване намалява. Продуктът помага за стартиране на най-мощния процес на изграждане на чиста мускулна маса, както и за контролиране на апетита и намаляване на процента на подкожни мазнини в тялото.

Как се използва?

Продажбата на GH Balance България се извършва без рецепта, но само за хора над 18 години, при условие че нямат хронични заболявания на сърдечно-съдовата или ендокринната система. Хранителната добавка се произвежда на капсули и се препоръчва за ежедневна употреба за определен период от време (курс). Максималната дневна доза е 2 капсули на ден. За да усетите първите подобрения са достатъчни само 4 седмици. Ако е необходимо, можете да продължите приема на хранителната добавка, след консултация с Вашия лекар.

Мога ли да намеря GH Balance аптека?

Не, защото продуктът е изключителна разработка на компания, която продава хранителни добавки само чрез официалния онлайн магазин. За да получите GH Balance купувайте в България, трябва да посетите официалния уебсайт, да попълните формуляра за кандидатстване и да изчакате потвърждение, когато се съгласите с консултанта.

Колко време ще трябва да чакам пратката?

Въз основа на информацията, която успяхме да намерим на уебсайта на продавача, GH Balance доставка се извършва в рамките на няколко дни и не изисква допълнителни условия. Има и програма за връщане на парите, ако по някаква причина хранителната добавка не отговаря на вашите очаквания.

Колко струва 1 бутилка?

GH Balance цена зависи от много фактори, затова решихме да не публикуваме никакви конкретни данни. Ако желаете да уточните текущата цена, моля свържете се с продавача.