Categories
Здраве

Парочистачка H2O Mop X5 – Преглед

ЧИСТ ДОМ – ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ

✔ Регулираща сила на парата
✔ Лек и удобен с тегло само 2.2 кг
✔ Компактен и лесен за съхранение
✔ Почиства и дезинфекцира само със силата на парата без използване на химически препарати
✔ Лесно се превръща в мини пароструйка

Здравейте на всички и благодаря за вниманието към моя преглед. Отдавна исках да си купя Парочистачка H2O Mop и сега мечтата ми най-накрая се сбъдна. Видях много различни реклами в интернет, в които умишлено разкрасяваха предимствата на това устройство и се опитваха да скрият недостатъците. Целта ми е да ви кажа цялата истина въз основа на моя личен опит с този парен моп 5 месеца след покупката. Искам веднага да ви предупредя, че няма да налагам мнението си на никого, така че всеки трябва да вземе решението да закупи този продукт за себе си. Ако искате Парочистачка H2O Mop X5 поръчай, тази информация може да е полезна.

H2O Mop X5 – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Съпругът ми и детето ми живеем в къщата. Разполагаме с килим в спалнята и детската стая. Не случайно беше избрана тази опция за покритие, тъй като детето прекарва много време на пода и се опита да създаде най-удобните условия за него. Килимът наистина е много мек и приятен на допир материал, но има сериозен проблем – много трудно се почиства. Няколко пъти се обаждахме на специалисти и поръчвахме услуги за почистване на килими, но това е много скъпо. Затова решихме да потърсим начин сами да го почистим. Повечето преносими парочистачки имат висока цена, така че търсихме най-оптималната комбинация от цена и качество. В крайна сметка избрах модела Steam Cleaner H2O Mop X5. Поръчах този продукт през онлайн магазина, тъй като има най-добра цена и удобна доставка до дома. След 4 дни поръчката ми вече беше доставена.

Ето как изглеждаха опаковката и мопа. Качеството на материалите се оказа изненадващо високо (очаквах евтина китайска пластмаса). Както казах по-рано, имах нужда от Mop X5 Парен моп предимно за почистване на килима. Използвах го всеки ден: първо прахосмукачка, след това парен моп. Устройството има 4 режима на работа. За плочки, линолеум, паркет или ламинат са достатъчни 1 или 2 настройки на мощността. За килима използвах режим 4 – най-мощният. След избърсване на повърхността купчината се издига забележимо и се появява усещане за свежест. Ако по това време отворите и прозорец в стаята, тогава ефектът се засилва значително.

H2O Mop X5 описание показва, че устройството се дезинфекцира. Мога да потвърдя това, тъй като температурата на изходната пара достига 110 градуса по Целзий.

На тази снимка можете да видите състоянието на мопа преди и след почистване:

Друга област на приложение е почистването на подове. За да направя това, задавам режим 2 и мия пода като обикновен моп. Предимството е, че не е необходимо да се използват химикали или допълнителни почистващи препарати за отстраняване на прах и бактерии. Дългата дръжка елиминира необходимостта да се огъва ниско, а подвижната основа на чистачката й помага да достигне до най-трудните места и ъгли в къщата. Най-важното е, че няма ивици, както след използване на обикновен парцал или парцал!

Парочистачка H2O Mop X5 България има няколко различни прикачени файлове. Това е удобно, когато трябва да почистите не само пода, но и други повърхности. Аз например използвам специална дюза за почистване на мека мебел. Имам малко дете и след него постоянно остават следи и петна по дивана, които трудно се отстраняват с обикновен парцал. Включвам тази парочистачка, само за няколко секунди и петното изчезва буквално пред очите ни. Същото важи и за легла, фотьойли и други мебели.

Що се отнася до паренето на завеси или дрехи, ето едно разочарование. Най-вероятно устройството няма достатъчно мощност за тези цели, тъй като дори след няколко опита за изглаждане на костюма или завесите, те все още остават набръчкани.

Измиването на прозорци и огледала заслужава специално внимание. Имаме огромни гледки в къщата си, които постоянно се замърсяват и трябва да се мият. Преди това трябваше да поръчаме специалисти, тъй като се страхувах да измия сам прозорците (особено на втория етаж). Сега всичко е много просто и удобно. С парочистачка почистването на прозорците е много по-лесно и по-бързо. Но при силна мръсотия все още могат да останат малки петна, така че след обработка избърсвам повърхността със специални салфетки. Както казах по-рано, използвах H2O Mop X5 онлайн магазин за поръчка и мисля, че постъпих правилно. Сравних цените там и в обикновените магазини – разликата е около 40-50%.

Предимства:

 • Добро оборудване.
 • Лесна употреба.
 • Широка гама от полезни функции.
 • Високо качество на изработка.
 • Интуитивни контроли.
 • Изгодно за Парочистачка Mop X5 цена.

Недостатъци:

 • Бърза консумация на вода.
 • Слабо изглажда дрехите или завесите.
 • Не премахва мазнините.
 • Къс кабел за включване в контакт.
 • Силен шум без използване на дюзата.

Къде е най-добре H2O Mop X5 купуват в България?

Мога да споделя с вас линк към сайта, където сам поръчах този моп. Там работят добри мениджъри, бързо се обаждат и отговарят на всякакви допълнителни въпроси. H2O Mop X5 доставка бяха обработени в рамките на 3 работни дни.