Categories
Здраве

Яке с подгряване (Heated Jacket)

Иновативен модел с „умна“ система за терморегулация.

✔ Интерфейс: USB
✔ Време на работа: 6-10 часа.
✔ Батерията не е включена в комплекта!
✔ Бързо нагряване за една минута до 31 градуса
✔ Размер: M L XL XXL
✔ Модел: унисекс
✔ Цвят: черен

Яке с подгряване е хит на тази година! Уникално мъжко яке с възможност за контрол на терморегулацията в зависимост от температурата на околната среда ще се превърне в незаменим атрибут на вашия ежедневен гардероб! Избирайки един от 3-те налични режима на отопление, можете да си осигурите комфортно състояние при всяко време! Висококачествените материали, стилният дизайн и използването на съвременни научни технологии помагат да бъдете винаги готови за изненади от времето.

Яке с подгряване – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Намирането на връхни дрехи за всеки мъж е трудна задача, особено ако не сте свикнали да седите на едно място, пътувате много из различни страни и климатични зони. В повечето случаи мъжкият гардероб за есен, зима и пролет предполага наличието на 2-3 модела якета с различна степен на плътност и материали, които носим в зависимост от температурата на околната среда. Но защо да харчите пари за закупуване на няколко модела наведнъж, ако можете да получите универсален комфорт с един вид облекло. Избирайки Яке с подгряване, вие получавате иновативно 3 в 1 решение!

Яке с подгряване описанието:

На пръв поглед имаме обикновено мъжко яке. Но най-интересното е вътре. Този тип облекло има вграден нагревателен елемент от специално въглеродно влакно с външна батерия. Зареждането се извършва чрез USB кабел през обикновен контакт или с помощта на Powerbank. Едно пълно зареждане на батерията издържа 4-10 часа непрекъсната работа в зависимост от интензивността на нагряване. Има 3 режима за избор:

  • Спестявания.
  • Комфорт.
  • Турбо.

Режимът „ИКОНОМИКА“ ви позволява да получите комфортни усещания за дълъг период от време. Когато температурата на въздуха падне, винаги можете да включите режима „COMFORT“, който увеличава отоплението и по-ефективно запазва топлината. Когато става въпрос за силен студ, тогава трябва да изберете режим „ТУРБО“. Само за 60 секунди термичните елементи на якето се нагряват до 31 градуса по Целзий, което ви позволява да се затоплите и да предотвратите хипотермия. Трудно е да се повярва, но в момента Яке с подгряване магазин не се продава и оригиналният модел може да бъде поръчан само през официалния уебсайт.

Heated Jacket Рецензии:

От доста време търся това яке! Тя е перфектна във всичко! Карам доста време в кола, където температурата ми е +18 градуса по Целзий. Не пускам парното и ми е удобно в това яке. Когато трябва да изляза навън, където температурата е +3 градуса, просто включвам нагревателния елемент и топлината буквално се стича към тялото ми! Това е много подобно на опцията за отопление на седалката в колата.

Защо реших Яке с подгряване поръчка? Много е удобно. Цялото ни семейство често посещава търговски центрове, които са много горещи дори през зимата. Преди това трябваше да търся къде да сложа горните си дрехи, но сега проблемът е решен. С контролиран контрол на темпото моите Яке с подгряване ми помагат да се чувствам комфортно при всякакви условия.

Добро качество и лесен за използване! Нося това яке от 2 години! Досега не съм забелязал оплаквания. Надявам се да ми издържи толкова дълго!

Яке с подгряване цена много по-евтино от по-скъпите аналози! Но най-важното е, че тази версия на якето перфектно предпазва от студ, сняг, вода и други неблагоприятни метеорологични условия.

Съпругът ми постоянно пътува на работа в различни страни и отдавна иска да си купи универсално връхно облекло. Едно време видях реклама за това яке в интернет, но след това разбрах, че днес можете да Яке с подгряване купувайте в България. Поръчах модел с необходимия размер през официалния сайт и го получих по пощата след 4 дни. Платих и го подарих на съпруга ми за рождения му ден. Но бях невероятно доволен от такъв подарък. От шест месеца носи яке и засега само добри впечатления.

Как да използвате Яке с подгряване България:

Свържете външната батерия към USB кабела във вътрешния джоб. От външната лява страна на якето има бутон за захранване. Активирайте го, като го натиснете и задържите за 2-5 секунди. Цветът на индикатора ще показва степента на нагряване – син, бял или червен.

Основни характеристики Heated Jacket:

Моделът е изработен от 100% полиестер. Нагревателният елемент е изработен от въглеродни влакна. Разрешено пране, химическо чистене. Може да се използва при изчакване.

Къде мога да намеря Heated Jacket?

Поради голямото търсене е почти невъзможно да се намери оригинален модел яке в магазини или на големи търговски зали. Успяхме да намерим официалния уебсайт на единствения сертифициран доставчик на оригиналния модел. Ако се интересувате от Яке с подгряване доставка, следвайте връзката и направете онлайн поръчка още сега.

Отказ от отговорност: Цветът, размерите и претенциите на продукта може да варират и може да не са същите, както е посочено в този преглед. Целта на тази информация беше да ви запознае с най-новите продукти за вашата красота и комфорт. Нямаме нищо общо с продажбата на якето и не обслужваме клиенти.