Categories
Здраве

Kamasutra – лекарство за импотентност без рецепта

Искате ли да правите секс като животно?

✔ Удължава сексуалния акт
✔ Увеличава нивата на тестостерон
✔ Подобрява ерекцията
✔ Засилва усещанията

Как да върнем мъжката потентност след 40 години? Според статистиката само 17% от мъжете над 45 години са напълно доволни от интимния си живот и не чувстват симптоми на еректилна дисфункция. Останалите 83% постоянно или периодично изпитват проблеми в леглото. За да намерим ефективно решение на този проблем, ние интервюирахме известен уролог. Това интервю ще се фокусира върху нови продукти за лечение на мъжка импотентност. По-конкретно, ще получим експертно мнение за новия продукт – лекарство за импотентност без рецепта.

Kamasutra – описанието, цена, купувайте, поръчка, доставка

– Здравейте, докторе. Радваме се да ви видим в нашата редакция.

– Добър ден. Благодаря за поканата. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси.

– Докторе, бихме искали да обсъдим с вас един много важен въпрос – защо мъжете след 40 имат проблеми с импотентността?

– Накратко, това е основната причина за стареенето на организма и намаляването на хормоналните нива. Както вероятно знаете, основният хормон в мъжкото тяло е тестостеронът. Образува сексуална активност и участва пряко в синтеза на сперматозоиди. Колкото по-високо е нивото на тестостерон, толкова по-силна ерекцията и по-дълго време мъжът може да прави секс. В младостта концентрацията на тестостерон може да достигне 33 nmol/L. Но след 30 години всяка година тялото губи 1% тестостерон. При някои мъже този процес може да се ускори поради външни фактори: наднормено тегло, инфекциозни или полово предавани заболявания, стрес, лоша екология, заседнал начин на живот, нередовна сексуална активност.

– Как да разбера, че сте изложени на риск?

– Когато това се случи, със сигурност ще разберете за това (смее се – прибл. Ред.). Първите симптоми на заболяването са нестабилна ерекция, безсъние, раздразнителност, понижено сексуално либидо и ускорена еякулация. Някои мъже може да нямат стабилна потентност в презерватив или след употреба на алкохол. Това също показва проблеми с еректилната дисфункция.

– Вие ни казахте, че днес са се появили нови методи за лечение на импотентност. Какво е това?

– През последните 15 години учените работиха за създаването на алтернатива на синтетичните хапчета за секс, които масово се продават в аптеките. Ако използвате продукт като Виагра, тогава това може да осигури твърд пенис, но само за 1-2 часа. Освен това, след тези хапчета, страничните ефекти често се появяват под формата на главоболие, хипертония или зачервяване на кожата. Съвременните уролози и андролози препоръчват използването на билкови продукти и хранителни добавки на базата на тях. Природата разполага с всички инструменти за побеждаване на повечето човешки болести. Много е важно да знаете кои продукти са подходящи за решаване на конкретни проблеми. През 2020 г. продукт за повишаване на ерекцията се появи в Европейския съюз. Това са многокомпонентни капсули, които комбинират само 100% растителни съставки.

– Да, вече успяхме да прочетем рецензии и описанието, когато се подготвяхме за интервюто. Но как този продукт надминава аналозите?

– Не искам това да изглежда като реклама, следователно няма да говоря подробно за всички предимства. Мога само да кажа, че продукт за уголемяване на пениса предлага принципно нов подход към лечението на мъжката дисфункция. Как работят Виагра и нейните аналози: повишава кръвното налягане и по този начин увеличава твърдостта на пениса. Това може да помогне в критична ситуация, когато не е нужно да се опозорите пред дама, но не лекува причината за импотентността – нисък тестостерон. Препоръчвам поръчка на пациентите си, защото тези капсули съдържат 100% екстракт от Tribulus Terrestris. Това е растение, което расте предимно в Южна Азия, Африка и Северна Австралия. Учените го смятат за най-добрият фитостимулатор на тестостерон до момента. В комбинация с други здравословни продукти Tribulus Terrestris повишава мъжкия хормон и повишава сексуалното либидо. Използвайте възможността да получите този уникален инструмент в момента.

– Колко е безопасно?

– Това е още един плюс. Можете да използвате Kamasutra купувайте в България и да го използвате абсолютно без страх от странични ефекти. Билковата формула възстановява сексуалното здраве, но не вреди на храносмилателната система и не причинява стрес на сърцето. Горещо го препоръчвам на всички мъже, които са се сблъскали с подобни проблеми.

– Имало ли е изследвания?

– Разбира се, България премина през пълен цикъл от клинични изследвания, преди да влезе в продажба. Повече от 93% от мъжете, които доброволно се съгласиха да участват в експеримента, показаха значително подобрение в рамките на няколко дни след началото на употребата. След 4-седмичния курс:

  • Повече от 98% са успели да удължат продължителността на полов акт.
  • Нивото на тестостерон се повиши до маркировка не по-ниска от 11 nmol/L, което е минималната нормална граница.
  • 100% от анкетираните бяха доволни от резултатите.
  • Пациентите успяха да се отърват от нестабилността на ерекция.
  • 87% регистрират увеличение на дължината и обиколката на пениса с 1-3 cm.

– Защо тогава аптека не се продава?

– Не съм производител на този продукт, така че не мога да дам точен отговор. Според моята информация, продуктът има сравнително сложна технология на производство и следователно няма масово производство. Ще получите добри резултати.

– В този случай, как мога да го купя?

– доставка се извършва след поръчка на стоки онлайн. Препоръчвам да използвате официалния уебсайт на производителя за това. Много от моите пациенти вече са поръчали този продукт там и казват, че цена онлайн е най-печелившата. Продукт за вашето здраве.

– Благодаря ви много за интервюто.

– С радост говорих. Надявам се моите препоръки за някой да са от полза.