Categories
Здраве

Liquid Leather – Комплект за ремонт на кожа

Liquid Leather
Комплект за ремонт на кожа

✔ Ремонтираната зона не може да се види.
✔ Продуктът е нетоксичен и лесен за употреба.
✔ Има висока якост и еластичност.

Liquid Leather Комплект за ремонт на кожа е решение на едно място, което ще направи вашите мека мебел, обувки или дрехи да изглеждат страхотно. Универсалният комплект за реставрация на кожа и изделия от изкуствена кожа завладя европейския пазар и в момента се смята за основния бестселър у нас. Иновативен състав, нетоксични и естествени материали, лекота на използване и високо качество ви позволяват да ремонтирате и възстановявате всеки кожен продукт у дома. Вече не е нужно да харчите огромни суми, за да плащате за услугите на сервизите. Сега можете да получите желания ефект само за няколко часа без външна помощ. Не пропускайте Liquid Leather купувайте в България до изчерпване на количествата. Получете повече информация за продукта сега.

Liquid Leather – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Liquid Leather течна кожа за възстановяване е резултат от години научни изследвания и напреднали технологии. Веществото, уникално по своята структура, е идеален ремонтен материал за естествена или изкуствена кожа. Външно пастата е много подобна на лепилото, но има способността да изсъхва бързо и напълно да повтаря свойствата на кожата. Благодарение на голямото разнообразие от цветове и текстури, можете лесно да изберете нюанс, който идеално да пасне на повърхността, която ще третирате. Производителят твърди, че тази течна кожа има висока степен на устойчивост на повреда, надраскване, температура или влага. Подробни Liquid Leather описанието и специални видеоклипове с действия стъпка по стъпка ще ви помогнат, дори без специализирани умения и опит, да поправите сами повредени кожени повърхности.

Liquid Leather за ремонт на кожа и изделия от изкуствена кожа има неограничено използване. При желание може да се използва за ремонт на обувки, столчета за кола, дивани, офис столове, дрехи, чанти и т.н. Ще можете да възстановите оригиналния вид на продукта, както и неговите хидрофобни свойства и издръжливост. Този комплект е идеален за премахване на порязвания, ожулвания, драскотини, изгаряния от цигари или искри. Просто изберете доказаната технология и се доверете на професионалистите, когато вземате решение за Liquid Leather поръчка.

Предимства:

 • Универсален комплект, подходящ за широк спектър от приложения.
 • Абсолютно безопасен, не оказва вредно въздействие върху човешкото здраве и околната среда.
 • Има висока степен на здравина и издръжливост.
 • Благодарение на голямото разнообразие от нюанси можете лесно да изберете оптималния тон за определен вид естествена или изкуствена кожа.
 • Покритието, обработено с тази течна кожа, запазва своята издръжливост и устойчивост на механични или химични повреди като оригиналния материал.
 • Изгодно Liquid Leather цена прави покупката на този продукт най-изгодната алтернатива на услугите на професионални сервизи.
 • Бързо и удобно Liquid Leather доставка ще ви позволи да получите поръчката си, без да напускате дома си в рамките на няколко дни.

Експертно мнение:

Качествената мека мебел или кожената тапицерия за кола е много скъпа. Но никой не е имунизиран от неприятни изненади. Случайни порязвания, разкъсвания, ожулвания или следи от изгаряне от паднала пепел от цигари могат да бъдат сериозен проблем. Преди това бих препоръчал в такива случаи да се обърнете към професионалисти. Но имайте предвид, че цената на техните услуги струва поне 300-500 евро. Сега има по-просто и по-ефективно решение. Всичко, което трябва да направите, е да намерите Liquid Leather България и да поръчате този уникален комплект за себе си. Уверявам ви, че ще надмине напълно очакванията на всеки майстор. И най-важното е, че използването на тази течна кожа е много по-лесно и по-удобно от аналозите.

Как да използвате:

 • Почистете третираната повърхност от мазнини и прах.
 • С помощта на специална палитра изберете желаната текстура и нюанс.
 • Нанесете лепило и го оставете да изсъхне.
 • Използвайте шпатула, за да нанесете ремонтна боя.
 • След това използвайте листа GAIN, за да дадете желания модел.

За повече информация как да приложите Liquid Skin, моля, посетете официалния уебсайт. Искаме да обърнем внимание на факта, че този ексклузивен комплект за ремонт на кожени изделия не се продава в обикновените магазини или супермаркети. За да поръчате оригиналния модел, използвайте само Liquid Leather онлайн магазин на официалния производител. Оставете онлайн заявка и онлайн консултантите ще се свържат с вас в рамките на няколко минути.

Не забравяйте да прочетете инструкциите и да спазвате предпазните мерки преди употреба. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако имате допълнителни въпроси, задайте ги на оператора на кол центъра при потвърждение на заявлението. Плащането на стоката се извършва след получаване.