Categories
Здраве

Maxibold – крем за уголемяване на пениса

РЕЗУЛТАТ ЗА 2 СЕДМИЦИ!

✔ съдържа мощна формула, която ви позволява бързо да разширите пениса, като подобрите кавернозните и гъбести тъкани на тялото
✔ най-добрите показатели са фиксирани при мъже на възраст от 18 до 33 години
✔ можете да правите секс докато ползвате крема, тъй като той се разпространява много добре върху кожата

Maxibold крем за уголемяване на пениса е усъвършенствана формула, която може да промени живота ви! Уникалният продукт стимулира естественото увеличение на дължината на пениса с 2-3 см след 14 дни ежедневна употреба. Максимално възможният резултат: +5 см до първоначалния си размер след 1 месец употреба. В допълнение към промяната на дължината и обиколката на пениса, кремът увеличава ерекцията и удължава сексуалното удовлетворение. Всеки мъж ще почувства невероятен ефект след първото приложение. Клинично доказан продукт, съставен от 100% растителни екстракти, витамини и микроелементи.

Maxibold описанието:

 • Форма: крем 100 мл.
 • Цел: уголемяване на пениса, предотвратяване на еректилна дисфункция, повишена мъжка потентност.
 • Начин на приложение: външен (нанасяне върху повърхността на пениса) масаж.
 • Състав: натурални масла, растителни екстракти, витамини.
 • Подходящ за: мъже на възраст над 18 години.
 • Противопоказания: индивидуална реакция към отделни компоненти на крема.
 • Разходи: Maxibold цена, цитирани по време на този преглед на уебсайта на продавача 78BGN *.

Maxibold – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Maxibold за уголемяване на пениса без операция е за мъже, които са сложни по отношение на размера си или имат проблеми в леглото. Натуралният крем има незабавен благоприятен ефект и спомага за повишаване на качеството на секса няколко пъти. Активната формула стимулира притока на кръв към тазовите органи и разширява кръвоносните съдове вътре в кавернозните тела на пениса. Поради силния кръвен поток тъканта се разширява нежно и постепенно, което води до естествено увеличение на размера. Този процес е напълно безболезнен и не причинява дискомфорт. В сравнение с вакуумните помпи и хирургията, използването на крема е по-безопасно по отношение на отсъствието на белези, белези и странични ефекти.

Повече от 50 000 европейски мъже вече са оценили ефективността на това лекарство. Освен това, според официалния уебсайт на производителя, именно Maxibold за повишаване на либидото се използват успешно от порно актьорите за поддържане на оптимална физическа форма и издръжливост по време на снимките на филми за възрастни.

Защо мъжът се нуждае от голям пенис?

Германски изследователи проведоха анонимно проучване сред 7600 жени на възраст от 23 до 49 години. Според резултатите от тези проучвания, над 80% от анкетираните жени признават, че са имали оргазъм само по време на секс с мъж, чийто пенис е бил повече от 17,5 см. В същото време 57% от анкетираните казват, че размерът настоящият им партньор (съпруг, гадже) не е доволен и те са принудени да симулират оргазъм. Ползите от големия пенис са ясни:

 • По-добро стимулиране на шийката на матката и стените на женската вагина.
 • По-голямо разнообразие в позициите по време на секс.
 • Високо самочувствие и уважение от другите мъже.
 • Чувство за стойност и липса на срам пред жена.
 • Популярност сред жените.

Защо да изберете Maxibold България?

Кремът гарантира гарантирано увеличаване на размера на пениса в рамките на 1 месец след началото на употреба. Формулата се основава на напредналите научни постижения на американски учени, които потвърждават способността на пениса да се развива дори след края на пубертета. Понастоящем това е единствената жизнеспособна алтернатива на хирургията, удължителите и вакуумните помпи.

Начин на приложение:

 • Нанесете крема върху повърхността на пениса.
 • Разпределете равномерно по цялата повърхност с леки масажиращи движения.
 • Следвайки инструкциите, масажирайте пениса, докато кремът се абсорбира напълно.
 • Повтаряйте процедурата 1-2 пъти на ден.
 • Продължителността на употребата не е ограничена, но максималният ефект обикновено се постига след 3-4 седмици.
 • Освен това кремът може да се използва за поддържане на здрава ерекция и предотвратяване на импотентност.

Maxibold аптека не се продава и можете да поръчате този крем само в онлайн магазина. Ето какво казва за това лекарят андролог, хирург от най-високата категория Пламен Христов (София):

«Въпросът за размера на мъжкия член винаги е бил актуален. Първите операции за уголемяване на пениса започнаха през миналия век. През това време медицинските технологии са напреднали значително и степента на риск от странични ефекти по време на операцията е станала много по-малка. Но дори и с минимални рискове, винаги трябва да ги претеглите срещу реалната необходимост. Пациентите често идват при мен с молба да увеличат пениса си чрез операция. След внимателен преглед виждам, че в техните случаи операцията е напълно ненужна. За задоволяване на мъжкото его са достатъчни около 2-3 см. И такъв резултат може да се получи дори с помощта на специален крем. Препоръчвам Maxibold поръчка, защото този продукт всъщност увеличава дължината на пениса и го запазва завинаги. Уникален продукт, направен от 100% натурални съставки.»

Maxibold купувайте в България е достъпен само онлайн. Това е удобно и полезно, защото никой освен вас няма да знае за съдържанието на пакета и цялата покупка ще остане анонимна. Освен това, използвайки офертата на официалния уебсайт, можете да поръчате Maxibold доставка на изгодна цена.