Categories
Здраве

Optimum KETO – хапчета за отслабване

Мощна нова формула задейства кетоза за изгаряне на мазнини!

✔ Изгаряйте мазнини за енергия
✔ Помага за бързо постигане на кетоза
✔ Бързи резултати само за 1 седмица
✔ Естествени съставки

Всеки ден има все повече фенове на кетогенната диета, затова решихме да обърнем внимание на тази модна тенденция от последните години. Колко ефективна е диетата с високо съдържание на мазнини? На кого е разрешена тази диета и кой по-добре да се въздържа от ограничаване на въглехидратите? Какво е Optimum KETO хапчета за отслабване и защо са необходими? Нека се опитаме да разберем всички тези въпроси по-подробно.

Еволюция на диетата

Всяка година се появяват нови тенденции в диетологията. Това разнообразие от възможни начини за контрол на приема на храна се дължи на постоянното изследване на факторите, влияещи върху образуването на мастна тъкан и метаболизма. Още преди 20 години диетолозите твърдяха, че за да отслабнете успешно, трябва да се откажете от 90% от обичайната си диета и да тренирате усилено всеки ден във фитнеса. Тогава всички разбраха, че строгите диети не работят или имат само краткосрочен положителен ефект. И накрая, учените успяха да намерят най-универсалната диета, която демонстрира висока ефективност с минимален стрес и стрес за тялото. Това е диета с ниско съдържание на въглехидрати.

Какво представлява кето диетата?

Това е един от вариантите за ежедневното меню, при което мазнините над въглехидратите преобладават, за да се повишат нивата на кетоните и да се понижат нивата на кръвната захар. Това е сигнал за мозъка, който го кара да включва резервни енергийни източници – подкожни и висцерални мазнини. Чернодробните клетки превръщат мазнините в специални мастни киселини и кетони и мозъкът ги използва вместо глюкоза. Това състояние се нарича кетоза или, по-просто казано, въглехидратен глад. Този тип диета наистина показва висока ефективност, особено когато става въпрос за хора, които са склонни към диабет или имат метаболитен синдром. Въпреки това, тя също има свои собствени противопоказания. Например ограничаването на въглехидратите не се препоръчва при чернодробни заболявания, бременност или кърмене, анорексия, склонност към жлъчнокаменна болест и много други заболявания.

Полезна информация: Optimum KETO аптека не се продава и капсулите могат да бъдат поръчани само през официалния уебсайт.

Вече съм в кетоза?

Основният мит за кетогенната диета е, че тя работи от първия ден. Всъщност това не е така. От ограничаването на въглехидратите до кетоза може да отнеме 5 до 7 дни. И това е един от основните недостатъци на този хранителен вариант. За много хора е изключително трудно да се хранят само с мазнини и протеини, но не и да получават въглехидрати от храната. Може да причини летаргия, чувство на умора, раздразнителност и други странични ефекти. В тази връзка учените започнаха да работят върху създаването на специални хранителни добавки, които могат да ускорят появата на кетоза в тялото и да повишат ефективността на такава диета. Първите успешни резултати са получени от американски специалисти, които в хода на лабораторни изследвания синтезират такава органична съставка като BHB (бета-хидроксибутират). Днес се намира в 99% от всички кето хапчета и хранителни добавки и се счита за един от най-безопасните и ефективни. Нека да разгледаме как BHB работи с един от най-популярните продукти – Optimum KETO за бързо изгаряне на мазнини.

Optimum KETO – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Optimum KETO описанието Бих искал да започна с информация, публикувана в някое от популярните научни списания. Пише, че употребата на тези капсули помага за активиране на кетоза в тялото в рамките на 30-50 минути. Формулата, базирана на компонента Бета-хидроксибутират, помага за получаване на енергия не от въглехидрати, а от собствените мазнини. Така се задействат много процеси, резултатът от които е удобно и безопасно отслабване.

Избирайки този продукт на базата на BHB или негови аналози, вие получавате мощна подкрепа за екстремна загуба на мазнини, дори в най-труднодостъпните зони. За разлика от други конкуренти, Optimum KETO хранителна добавка за отслабване доставя на тялото растителни кетони, които не предизвикват повишаване на нивата на ацетон. Това дава възможност да видите реални промени във формата на тялото си в рамките на 5-7 дни след началото на курса.

Авторите на продукта твърдят, че ако започнете да приемате Optimum KETO поръчка според посочената дневна доза, можете да свалите до 5 паунда (2 кг) на седмица! Това всъщност е много добър резултат, особено като се има предвид, че няма нужда да спазвате строги ограничения или да броите калории.

Основните причини, поради които наистина трябва да опитате Optimum KETO България:

  • Само естествени съставки с най-високо качество.
  • Капсулите не съдържат химикали или ГМО.
  • Продуктът е подходящ за вегани и е хипоалергенен по състав.
  • Излишните мазнини, загубени с тази хранителна добавка, не се връщат.
  • Optimum KETO цена е приблизително 2-3 пъти по-евтино от другите фет бърнъри.

Къде може да бъде Optimum KETO купувайте в България днес?

Този изключителен продукт се предлага само за продажба в Съединените щати. Ако се интересувате от Optimum KETO доставка за други страни, моля свържете се с продавача или вижте други продукти, представени тук: