Categories
Здраве

Eco Showery (Shower Head) – Душ слушалка

Насладете се на спа изживяване у дома

✔ Увеличава налягането на водата в душа до 200%
✔ Намалява консумацията на вода с до 35%
✔ Памучният филтър пречиства водата
✔ Лесен монтаж за по -малко от 1 минута

Eco Showery Душ слушалка е стилно и икономично решение за тези, които ценят съвременните технологии и знаят как да броят собствените си пари. Иновативното хидромасажно устройство с технология за високо налягане и естествена филтрация напълно ще промени начина, по който се къпете. Благодарение на вградената система за витло ускоряване на водния поток, тази душ глава само увеличава налягането на водата с 2 пъти, но също така намалява консумацията си за единица време до -35%. По този начин можете да получите по-удобен и икономичен начин за използване на вашия душ или вана. Вградената система за филтриране на памук помага за намаляване на прекомерната твърдост на водата, задържа тежки метали и бактерии. Така получавате идеално чиста вода, която не изсушава кожата и косата.

Това копие се превърна в един от най-големите хитове на пазара. Ако отворите интернет, ще намерите хиляди добри отзиви от тези, които вече са направили Eco Showery купувайте в България. В този преглед ще се опитаме да разкрием по-подробно основните предимства и недостатъци на използването на хидромасажна душ глава, както и да ви кажем къде можете да я поръчате на най-добра цена.

Eco Showery – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Съвременните технологии се развиват непрекъснато и това прави живота ни по-удобен. Иновативните научни постижения в производството на санитарен фаянс и стоки за бита са насочени към по-внимателно използване на природните ресурси (вода) и финансови спестявания. Според статистиката 70% от хората предпочитат да си вземат душ, вместо да вземат пълна вана с вода. Това спестява време и помага за значително намаляване на разходите за плащане на сметките за вода. Но специалистите отидоха още по-далеч и измислиха механизма на иновативната душ глава за Eco Showery филтър за задвижване с витло, която помага да се спестят до 35% вода и да се получи по-мощен натиск.

Eco Showery описанието:

Устройството се състои от много микроструи Ecoflow, способни многократно да повишават водното налягане и да дават по-силно действие, но в същото време използват 1/3 по-малко обем. Това донякъде напомня технологията на двигателите с турбокомпресор, които често се използват в съвременните автомобили за пестене на гориво. Също така, разработчиците на това устройство се погрижиха вече да не се притеснявате за качеството на водата, в която се къпете. Полипропиленов филтър на основата на най-чистия памук помага за почистване на водната струя от тежки метали, излишен варовик, хлор и флуор. Освен това помага за поддържане на нормално ниво на твърдост на водата, което има благоприятен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите. Ще можете да видите реални подобрения от първите дни на използване на тази технология.

Shower Head хидромасажна Душ глава с функция за масаж ви позволява прецизно да насочвате потока на водата по такъв начин, че да осигурите най-ефективен ефект върху определени зони от тялото си. Избирайки комфортния режим, можете да получите релаксиращ, антицелулитен или изгарящ мазнини масаж, без да напускате ваната. Благодарение на специална функция можете да фиксирате комфортна температура за себе си и да се отървете от необходимостта от постоянно регулиране на потока на водата.

Какво може да се припише на очевидните предимства на този продукт:

  • Решение на едно гише.
  • Стилен дизайн.
  • Висококачествени материали.
  • Значителни икономии при потребление на вода.
  • Вградена функция за филтриране и повишено водно налягане.
  • Печеливш Eco Showery цена.
  • Бърз монтаж без допълнителни инструменти или условия.
  • Функция за поддържане на оптимална температура на водата.

Експертно мнение:

Въвеждането на Eco Showery България направи живота много по-лесен за много хора. Аз съм водопроводчик повече от 14 години и никога не съм виждал толкова удобно и универсално устройство. С мощна струя можете да се къпете 2-3 пъти по-бързо, отколкото със стандартна душ глава. И това помага значително да се намали консумацията на вода и да се намалят разходите. О, и не забравяйте да сменяте филтъра редовно, в противен случай той ще се запуши с течение на времето и налягането на водата може да намалее.

Какво трябва да направя, ако искам Eco Showery поръчка?

Този продукт е много трудно да се намери в обикновените водопроводни магазини. Ако искате да получите оригиналната версия на душ главата, използвайте официалния Eco Showery онлайн магазин, за да направите поръчка. Процесът на регистрация е възможно най-прост. Просто трябва да попълните прост формуляр за кандидатстване и да изчакате обаждане от представител на кол центъра.

Eco Showery доставка се извършва възможно най-скоро. Всичко за възможностите за връщане и заплащане на стоката може да намерите на сайта на продавача. За да избегнете грешки по време на процеса на инсталиране, внимателно прочетете инструкциите или използвайте услугите на професионални специалисти.