Categories
Здраве

Silane Guard – Течно стъкло

ТЕЧНО СТЪКЛО:

✔ ЗАПАЗВА ОРИГИНАЛНИЯ, ЯРЪК И НАСИТЕН ЦВЯТ НА КУПЕТО.
✔ ПРИДАВА СИЯЕН БЛЯСЪК НА КУПЕТО НА АВТОМОБИЛА ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ – ДО 1 ГОДИНА!
✔ ДАВА, ДОПЪЛНИТЕЛНО, УСТОЙЧИВ ВОДООТБЛЪСКВАЩ ЕФЕКТ.

Искате колата ви да изглежда така, че просто отново е напуснала автокъщата? Използвайте Silane Guard Течно стъкло! Уникална японска технология за защита на боята от малки стружки, пукнатини, химикали и други фактори. Благодарение на иновативната формула, този продукт ще спести много пари от скъпи услуги за полиране и автомивка. След прилагането на тази технология, купето на автомобила придобива сияен блясък, незначителни драскотини и петна от дъжд изчезват и се появява допълнителна устойчивост на корозия. Повечето японски и европейски експерти единодушно потвърждават високата ефективност на използването на този инструмент.

Silane Guard – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Повече от 50 години Willson (Япония) произвежда автохимия и продукти за грижа за автомобили. Използването само на висококачествени материали и най-новите научни технологии гарантира висока ефективност. Течното стъкло е най-новата разработка, която придоби широко разпространение в целия свят.

Описанието:

Течният концентрат се нанася върху повърхността на каросерията на автомобила с помощта на специален апликатор за гъба. Няколко минути след изсъхване се появява органосиликонов полимерен филм, който предпазва боята от влиянието на околната среда. Този инструмент е незаменим за съхраняване на автомобил на открито, без паркинг и гараж. Silane Guard лак за кола не вреди на боята, не отделя токсични вещества в атмосферата и е подходящ за употреба при всякакви условия. Купето на автомобила ще изглежда като ново!

Ето защо трябва поръчка:

 • Защита от корозия.
 • Удобство в приложението и приложението.
 • Машината ще трябва да се мие 4-5 пъти по-рядко, но ще изглежда абсолютно чиста.
 • Допълнителна защита срещу малки чипове и драскотини.
 • Ефективна защита срещу въздействието на химикали, които покриват асфалта през зимата.
 • Най-добрата алтернатива на скъпия лак за кола.
 • Не вреди на боята и не променя дебелината.
 • цена напълно се изплаща след 2-3 месеца употреба.

Всеки собственик на автомобил вече ще може да актуализира външния вид на колата си у дома без допълнителни финансови разходи. Нямате нужда от специализирани инструменти или умения. Комплектът включва всички необходими инструменти за нанасяне на течно стъкло: апликатор за гъба, ръкавица от латекс, салфетка. Една опаковка съдържа 57 ml активно вещество. Това е напълно достатъчно, за да покрие дори SUV-купето на 2-3 автомобила. Като се има предвид благоприятната цена на този продукт, вашите спестявания ще бъдат най-малко 400% на един лак.

Silane Guard България е универсално решение за всички, които имат поне една кола. Днес този инструмент се използва активно в Азия, Европа и САЩ. Имате уникална възможност да поръчате този инструмент и да получите допълнителна отстъпка от 50%, докато тази оферта е валидна на уебсайта на продавача. Всички експерти единодушно подкрепят декларираните от производителя полезни свойства.

Стъпка по стъпка инструкции за употреба:

 • Преди да нанесете авто лакове, старателно измийте и подсушете каросерията на автомобила.
 • Носете защитни латексови ръкавици.
 • Нанесете малко количество от разтвора върху гъбата.
 • Равномерно разпределете активното вещество по цялата повърхност на каросерията на вашия автомобил (избягвайте прозорци и огледала).
 • Оставете за 10-15 минути.
 • Използвайте кърпа (включена в комплекта), избършете повърхността на тялото, за да образувате цялостно защитно покритие.

Използването на разтвора трябва да се извършва само в добре проветриво място без пряка слънчева светлина. Не използвайте при ниски температури. Ако автомобилът е бил пребоядисан (не е фабрична боя), препоръчително е първо да нанесете малко количество от разтвора в незабележимо място. Течността не е подходяща за приложение върху гуми, пластмаса, хромирани части, стъкло и фарове. Избягвайте контакт с открита кожа и очи.

Цялата процедура ще отнеме не повече от 40-60 минути, но резултатът ще остане няколко месеца.

Какво казват експертите:

Нашата компания професионално полира автомобили повече от 13 години. Днес активно използваме Willson Silane за кола. Това полимерно покритие идеално предпазва тялото от корозия и агресивна среда. Освен това цената му е няколко пъти по-евтина от американските или европейските колеги. Собствениците на автомобилите, на които направихме това полиране, бяха доволни от резултатите и след няколко месеца стигнаха до повторната процедура за кандидатстване. Препоръчвам да използвате този инструмент на всеки, който се грижи за колата си.

Silane магазин за автомобили не се продава. Това е предизвикано от голямото вълнение, което предизвика това лекарство. Независимо от това, винаги е възможно да поръчате оригиналното течно стъкло чрез интернет.

Ако искате Silane купувайте в България, просто трябва да попълните формуляра за поръчка на официалния уебсайт. Плащане само при получаване.

Доставка се извършва за няколко дни.