Categories
Здраве

Silane Guard – Течно стъкло

ТЕЧНО СТЪКЛО:

✔ ЗАПАЗВА ОРИГИНАЛНИЯ, ЯРЪК И НАСИТЕН ЦВЯТ НА КУПЕТО.
✔ ПРИДАВА СИЯЕН БЛЯСЪК НА КУПЕТО НА АВТОМОБИЛА ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ – ДО 1 ГОДИНА!
✔ ДАВА, ДОПЪЛНИТЕЛНО, УСТОЙЧИВ ВОДООТБЛЪСКВАЩ ЕФЕКТ.

Искате колата ви да изглежда така, че просто отново е напуснала автокъщата? Използвайте Silane Guard Течно стъкло! Уникална японска технология за защита на боята от малки стружки, пукнатини, химикали и други фактори. Благодарение на иновативната формула, този продукт ще спести много пари от скъпи услуги за полиране и автомивка. След прилагането на тази технология, купето на автомобила придобива сияен блясък, незначителни драскотини и петна от дъжд изчезват и се появява допълнителна устойчивост на корозия. Повечето японски и европейски експерти единодушно потвърждават високата ефективност на използването на този инструмент.

Silane Guard – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Повече от 50 години Willson (Япония) произвежда автохимия и продукти за грижа за автомобили. Използването само на висококачествени материали и най-новите научни технологии гарантира висока ефективност. Течното стъкло е най-новата разработка, която придоби широко разпространение в целия свят.

Silane Guard описанието:

Течният концентрат се нанася върху повърхността на каросерията на автомобила с помощта на специален апликатор за гъба. Няколко минути след изсъхване се появява органосиликонов полимерен филм, който предпазва боята от влиянието на околната среда. Този инструмент е незаменим за съхраняване на автомобил на открито, без паркинг и гараж. Silane Guard лак за кола не вреди на боята, не отделя токсични вещества в атмосферата и е подходящ за употреба при всякакви условия. Купето на автомобила ще изглежда като ново!

Ето защо трябва Silane Guard поръчка:

 • Защита от корозия.
 • Удобство в приложението и приложението.
 • Машината ще трябва да се мие 4-5 пъти по-рядко, но ще изглежда абсолютно чиста.
 • Допълнителна защита срещу малки чипове и драскотини.
 • Ефективна защита срещу въздействието на химикали, които покриват асфалта през зимата.
 • Най-добрата алтернатива на скъпия лак за кола.
 • Не вреди на боята и не променя дебелината.
 • При Silane Guard цена напълно се изплаща след 2-3 месеца употреба.

Всеки собственик на автомобил вече ще може да актуализира външния вид на колата си у дома без допълнителни финансови разходи. Нямате нужда от специализирани инструменти или умения. Комплектът включва всички необходими инструменти за нанасяне на течно стъкло: апликатор за гъба, ръкавица от латекс, салфетка. Една опаковка съдържа 57 ml активно вещество. Това е напълно достатъчно, за да покрие дори SUV-купето на 2-3 автомобила. Като се има предвид благоприятната цена на този продукт, вашите спестявания ще бъдат най-малко 400% на един лак.

Silane Guard България е универсално решение за всички, които имат поне една кола. Днес този инструмент се използва активно в Азия, Европа и САЩ. Имате уникална възможност да поръчате този инструмент и да получите допълнителна отстъпка от 50%, докато тази оферта е валидна на уебсайта на продавача. Всички експерти единодушно подкрепят декларираните от производителя полезни свойства.

Стъпка по стъпка инструкции за употреба:

 • Преди да нанесете авто лакове, старателно измийте и подсушете каросерията на автомобила.
 • Носете защитни латексови ръкавици.
 • Нанесете малко количество от разтвора върху гъбата.
 • Равномерно разпределете активното вещество по цялата повърхност на каросерията на вашия автомобил (избягвайте прозорци и огледала).
 • Оставете за 10-15 минути.
 • Използвайте кърпа (включена в комплекта), избършете повърхността на тялото, за да образувате цялостно защитно покритие.

Използването на разтвора трябва да се извършва само в добре проветриво място без пряка слънчева светлина. Не използвайте при ниски температури. Ако автомобилът е бил пребоядисан (не е фабрична боя), препоръчително е първо да нанесете малко количество от разтвора в незабележимо място. Течността не е подходяща за приложение върху гуми, пластмаса, хромирани части, стъкло и фарове. Избягвайте контакт с открита кожа и очи.

Цялата процедура ще отнеме не повече от 40-60 минути, но резултатът ще остане няколко месеца.

Какво казват експертите:

Нашата компания професионално полира автомобили повече от 13 години. Днес активно използваме Willson Silane Guard за кола. Това полимерно покритие идеално предпазва тялото от корозия и агресивна среда. Освен това цената му е няколко пъти по-евтина от американските или европейските колеги. Собствениците на автомобилите, на които направихме това полиране, бяха доволни от резултатите и след няколко месеца стигнаха до повторната процедура за кандидатстване. Препоръчвам да използвате този инструмент на всеки, който се грижи за колата си.

Silane Guard магазин за автомобили не се продава. Това е предизвикано от голямото вълнение, което предизвика това лекарство. Независимо от това, винаги е възможно да поръчате оригиналното течно стъкло чрез интернет.

Ако искате Silane Guard купувайте в България, просто трябва да попълните формуляра за поръчка на официалния уебсайт. Плащане само при получаване.

Доставка се извършва за няколко дни.