Categories
Здраве

Smart Watch V8 – Смарт часовници

Smart Watch V8
ЛЕГЕНДАРНИТЕ УМНИ ЧАСОВНИЦИ

✔ Четири приставки (1,5 мм, 2 мм, 3 мм, 4 мм)
✔ USB кабел за зареждане
✔ Четка
✔ Инструкции
✔ Маркови опаковки

Smart Watch V8 Смарт часовници е модерна и стилна джаджа с широк набор от полезни функции, която е добра алтернатива на модели от по-известни марки. Това е чудесен начин да получите всички функции и функционалност, от които се нуждаете, но в същото време да платите няколко пъти по-евтино. В този преглед ще се опитаме да разкрием основните характеристики и предимства на това устройство, както и да споделим информация за това къде е Smart Watch V8 купувайте в България на най-добра цена?

Smart Watch V8 – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Smart Watch V8 описанието: удобен и модерен модел смарт часовник в кръгъл калъф, изработен от високоякостни материали. Спортният дизайн в бяло или черно ви позволява да носите часовника с всяко облекло. Металния корпус на часовника го прави устойчив на всякакви повреди и драскотини, а меката каишка от полимерни съединения осигурява максимален комфорт и не създава кожни проблеми.

Обърнете внимание на лявата страна на смарт часовника, можете да видите малък конектор за свързване на зарядно устройство чрез USB кабел. За да се избегне навлизането на влага и прах, конекторът се затваря със специална гумена тапа след зареждане.

От дясната страна има бутони за управление, с които можете да изпълнявате различни задачи и да работите със смарт часовници.

Мощна 380 mAh батерия е отговорна за автономността на работа. Едно пълно зареждане на батерията е достатъчно за 2-4 дни употреба.

Първото нещо, което хваща окото ви, когато работите с този модел, е високата скорост на обработка на данни и приложения. Устройството е базирано на 2-ядрен процесор MTK 6582 с честота 1200 MHz. Това е напълно достатъчно за изпълнение на повечето важни функции, включително работа с мигновени съобщения, получаване на обаждания и т.н. Във фабричния фърмуер на устройството ни се предлага да изберем една от трите налични опции за набиране – от класическа до модерна спортна версия.

Smart Watch V8 часовници имат следния набор от функции:

Получаване и извършване на повиквания. Можете да свържете вашия смартфон към смарт часовник чрез Bluetooth и да получавате обаждания или да се обаждате на абонати, без да вадите телефона си от джоба си. Освен това този модел предвижда поставяне на SIM карта директно вътре в часовника, така че можете да получите пълна подмяна на вашия смартфон. Освен това можете да запазите телефонния указател на абонатите в паметта на часовника.

Стандартни функции. Повечето от стандартните функции на телефона са налични в модела Smart Watch V8 мъжки часовници: SMS, диктофон, плейър и т.н. Освен това можете да поставите карта с памет MircoSD до 32 GB в часовника, което ви позволява да съхранявате важни файлове, снимки и видеоклипове.

Камера. Избирайки Smart Watch V8 поръчка, получавате много допълнителни функции. Благодарение на вградената камера с резолюция 0,3 Mp, можете да провеждате видео разговори, да правите снимки и да ги прехвърляте на вашия смартфон.

Фитнес тракер. Това е идеалното решение за хора, които водят активен начин на живот и искат да контролират разстоянието, което изминават. Благодарение на тази функция можете да записвате броя на направените стъпки на ден, както и да записвате данни за тренировка.


Уникално решение Dial Vision за твое здраве.
Бърз ефект Green Acne Stick без странични ефекти.
Иновативни материали Мултифункционална резачка Бестселър.


Това не е целият списък с налични функции на тези съвременни смарт часовници. Ако искате да получите по-подробна информация, моля, посетете официалния онлайн магазин на продавача на този линк и поръчайте днес. Също така вътре в опаковката с часовника ще намерите подробни инструкции, които ще опишат всички характеристики на употреба и наличните функции на устройството.

Предимства:

  • Стилна и модерна джаджа.
  • Може да бъде чудесен подарък за приятели или роднини.
  • Smart Watch V8 цена по-евтино от много аналози, но в същото време умните часовници предоставят страхотни възможности.
  • Добър процесор, висококачествени материали и издръжливост.
  • Добри отзиви от експерти и професионалисти.

Недостатъци.

  • Според нас камерата е малко слаба.
  • При едновременно изпълнение на много задачи може да се забелязват известни забавяния в работата на устройството.
  • Поради голямото търсене е много трудно да се намери Smart Watch V8 магазин.

Разпродажба Smart Watch V8 България

Доколкото успяхме да разберем, в момента само един онлайн магазин у нас продава този продукт. Можете да се свържете с продавача онлайн, да попълните онлайн заявление и да получите отговор възможно най-скоро. Според информацията в онлайн магазина Smart Watch V8 доставка се извършва в рамките на 3-10 работни дни от датата на регистрация на заявлението. Можете да платите за пратката след като я получите. Моделът има и гаранция.

Ако искате да получите отговори на вашите въпроси или искате да поръчате тази популярна притурка точно сега, препоръчваме ви да се свържете с продавача за помощ. По-долу ще оставим линк към сайта, където можете да кандидатствате онлайн още сега.