Categories
Здраве

Spin Scrubber – електрическа четка за почистване

Spin Scrubber
Електрическа Четка за Почистване

✔ Ще почистваш с лекота дори най-труднодостъпните места
✔ Ще чистиш банята два пъти по-бързо
✔ Ще забравиш за всички кухненски гъби и препарати
✔ В комплекта са включени 3 различни приставки за четката

Почистването на къщата отнема ли много усилия и енергия? Омръзна ли ви да се опитвате да почистите плочките в банята или кухненските мебели от ръжда и мръсотия? Кожата на ръцете ви постоянно страда ли от излагане на перилни препарати или гумени ръкавици? Забравете за тези проблеми завинаги!

Spin Scrubber електрическа четка за почистване е уникално решение за всеки! Благодарение на удобната и дълга дръжка и електрическа четка можете да почистите всяка повърхност от замърсявания за няколко секунди и да получите отличен резултат още сега! Вече не е нужно да напрягате гръбнака и да рискувате здравето си, за да стигнете с парцал или гъба до най-недостъпните места в дома си. Мощната система за почистване незабавно премахва всякакъв вид замърсявания, оставяйки ръцете възможно най-сухи и чисти. Можете лесно да премахнете ръжда и отлагания от варовик от плочки в кухнята или банята, да почистите стените или да почистите водопровода в банята. Сега почистването ще донесе само удоволствие и ще спестите много свободно време за него.

Spin Scrubber – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Spin Scrubber четка електрическа за почистване на кухня предлага принципно нов подход за почистване на помещенията. Технологията за бързо почистване се основава на взаимодействието на 3000 глави, които под действието на електрическо задвижване се въртят със скорост от 300 оборота в минута. Това ви позволява лесно да премахнете замърсявания от различни видове и степени на сложност: от засъхнали петна от сапун върху плочки или подове, до мухъл, ръжда и плака. Плъзгащата се дръжка помага без допълнително усилие достатъчно, за да стигнете до най-недостъпните места, без да натоварвате кръста. Това решение изглежда най-удобно както за домашна употреба, така и за почистване на офис, търговски обекти или по време на автомивка. Резултатът винаги ще бъде с най-високо качество и най-бърз. Spin Scrubber четка може да бъде идеално решение за всеки съвременен човек, който цени времето и нервите си.

С 3 различни приставки можете да изберете най-удобния и подходящ метод за почистване според вашите нужди. Искам да отбележа високото качество на сглобяването и материалите, от които е изработено тялото на писалката и самите четки. Вградената батерия е предназначена за 1 час непрекъсната употреба и благодарение на бързото зареждане, винаги можете да поддържате четката работеща. Компактният размер ви позволява да сгънете и вземете електрическата четка със себе си на пътуване.

Spin Scrubber описанието:

 • Универсална технология за бързо почистване.
 • Бърз достъп до най-проблемните места в кухнята, банята или други стаи.
 • 3 подвижни дюзи за почистване на мивки, душове, стени, подове, автомобили и др.
 • Високо качество.
 • Печеливш Spin Scrubber цена.
 • Широка гама от оборудване.
 • Компактни размери: 57 х 107 см.
 • Вградена батерия.
 • Възможност за поръчка на стоки онлайн.
 • Бързо и удобно Spin Scrubber доставка в цялата страна в рамките на няколко дни.
 • Плащане при получаване.

Ако сте готови за Spin Scrubber купувайте в България, препоръчваме ви да използвате офертата на официалния уебсайт и да поръчате оригиналния модел на електрическата четка още сега. Моля, имайте предвид, че ние не продаваме този артикул. За да кандидатствате, трябва да посетите Spin Scrubber онлайн магазин и да попълните онлайн формуляра.

Отзиви:

Не мога да си представя как живеех преди без тази чудотворна четка! Сега почистването се превръща във вълнуващ и приятен процес. Не е нужно да стоя на стол, за да стигна до тавана или да почиствам мръсотия високо над ваната. Плъзгащата се дръжка е много удобна. Мога лесно да почистя повърхността, без да прегъвам кръста или да съсипвам ръцете си с почистващи препарати. Определено препоръчвам на всички Spin Scrubber поръчка.

Съпругът ми подари тази четка за рождения ми ден. Първоначално бях скептичен към такъв подарък, но постепенно осъзнах всички предимства на този модел. Почиства повърхността наистина добре от ръжда и котлен камък. Сега мога лесно да почиствам водопровода и мивката, без да докосвам повърхността с ръце. Определено улеснява почистването. Мисля, че всяка домакиня има нужда от такъв домашен инструмент.

Имам много чувствителна кожа на ръцете си, така че всеки контакт с агресивни почистващи препарати моментално предизвиква дразнене и лющене. Избрах Spin Scrubber България за себе си, защото с тази четка не е нужно да използвам гъба и да полагам усилия да изтърка мръсотията по пода и стените. Спестява много време. Преди почистването отнемаше 2 часа, но сега имам време да направя всичко за 30 минути! И най-важното – гърбът не се уморява и ръцете не болят!

Не забравяйте да поръчате сами! Използвам тази четка повече от година. Досега видях само предимства и никакви недостатъци. Работи до 60 минути с едно зареждане. Почиства дори онези повърхности, които преди не можех да почистя с обикновена гъба. Разликата се вижда веднага! Освен това цената на модела е достъпна за всеки купувач.