Categories
Здраве

Steam Brush – Уред за гладене с пара

Steam Brush
ПОБЪРЗАЙТЕ ДА КУПИТЕ ПАРНАТА ЮТИЯ!

✔ ПОЧИСТВА МРЪСОТИЯТА ОТ КИЛИМА
✔ ПРЕМАХВА СУХИТЕ ПЕТНА ОТ ДРЕХИТЕ
✔ ПРЕМАХВА МРЪСОТИИТЕ НА ПОВЪРХНОСТТА ВЪВ КОЛАТА
✔ ГЛАДИ НЕЖНИТЕ ПЛАТОВЕ БЕЗ ПОВРЕДИ

Steam Brush парочистачка е незаменимо нещо във всеки дом. Уникалното устройство е удобна алтернатива за редица домакински уреди, изпълняващи много важни и полезни функции. Иновативната технология за горещ въздух (пара) осигурява най-бързото изглаждане на дрехите, както и допълнителна дезинфекция в рамките на няколко секунди. Заменя ютията и дрехите за химическо чистене, позволява гладене на дрехи вертикално, без да използвате дъска за гладене, подходяща и за завеси, мебели и всички видове тъкани. През последните няколко години имаше огромен брой хора, които искат Steam Brush поръчка, така че е абсолютно логично да направите подробен преглед на този продукт, за да ви разкажем за основните му предимства.

Steam Brush – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Днес Steam Brush парна четка за дрехи се счита за един от най-продаваните на пазара. С този уред можете да поддържате дрехи, мека мебел, пердета и пердета в перфектно състояние, както и да дезинфекцирате матрак или спално бельо у дома. Забравете за необходимостта да поръчвате услуги за химическо чистене или да използвате неудобни и обемисти ютии и дъски за гладене. Сега процесът на гладене на дрехи ще бъде възможно най-удобен, бърз и удобен! Всяка домакиня определено ще оцени всички предимства на използването на тази машина, както и ще помогне да се справи с най-трудните видове гладене.

Steam Brush описанието:

Уникалният апарат има доста прост, но ефективен принцип на действие. Поток от високотемпературна пара действа върху влакната на тъканта за изглаждане и възстановяване. За разлика от действието на ютия, парата не деформира структурата на влакната, така че дрехите не се разтягат или свиват и не променят първоначалния си размер. Ако за обикновеното гладене на бельо е необходимо да се монтира неудобна и обемиста дъска за гладене, тогава в този случай можете да извършвате вертикално парене и гладене на дрехи на трепли без допълнителни инструменти под ръка. Това е особено полезно за големи тъкани (като завеси), които са много трудни за гладене с ютия.

Универсалната и безопасна технология на действие върху тъканните влакна позволява използването на Steam Brush Уред за гладене с пара върху почти всякакъв вид тъкан – памук, коприна, лен, трикотаж, сатен и др. Системата за излагане на пара се счита за една от най-ефективните по отношение на дезинфекцията на третираната повърхност, тя унищожава до 99,8% от бактериите. Ако детето ви обича меки играчки и не знаете как бързо да ги дезинфекцирате, използвайте тази уникална парочистачка. Това е чудесен начин да унищожите праховите акари в спалнята, особено върху леглото или повърхността на матрак.

Основни предимства:

 • Високо качество на изработка.
 • Компактни размери 32,5х10х9см
 • Тегло 0,9 кг.
 • Производителност – 800 W.
 • Обем на водния резервоар 100 ml за 15 минути непрекъсната работа.
 • Свързва се с мрежата.
 • Steam Brush цена е десет пъти по-евтино от много аналози.
 • Удобен за работа.
 • Не изисква допълнителни умения или обучение.
 • Продава се в официалния онлайн магазин с гаранция за връщане на парите.
 • Steam Brush доставка се пренасят в цялата страна в рамките на няколко дни.

Универсално устройство Eco Showery с доставка до дома.
Високо качество Liquid Leather без съмнение.
Широкоспектърна формула PhenQ с висока ефективност.


Какво е включено в Steam Brush България?

В комплекта получавате четка за пара, 2 допълнителни дюзи за различни функции за гладене и дезинфекция, както и подробни инструкции с поетапно описание на извършената работа. Преди първата употреба не забравяйте да прочетете ръководството за потребителя и да спазвате всички предпазни мерки.

Как да използвате:

Инсталирайте един от 2-та налични прикачени файлове в зависимост от планираните от вас цели. Изсипете 100 ml вода в специален съд и затворете плътно съда. Включете уреда и обърнете внимание на индикатора, който ще издаде сингал, когато парочистачката е загрята и готова за употреба. С помощта на специален регулатор задайте оптималната мощност и обхвата на генерирания поток пара. Натиснете бутона, за да освободите гореща струя пара, довеждайки я до третираната тъкан. След употреба изключете уреда от електрическата мрежа, изхвърлете останалата течност и извадете дюзата. Търсите Steam Brush магазин? Тогава имаме много интересно предложение за вас.

В момента има най-лесният и печеливш начин като Steam Brush купувайте в България. За да направите това, трябва да посетите официалния онлайн магазин, да оставите онлайн приложение и да изчакате обаждане от консултант. След потвърждение на поръчката, стоката ще бъде изпратена на посочения адрес и можете да я заплатите след получаване.

Рецензията е подготвена за преглед. Ние не продаваме и не обслужваме купувачи за замяна или възстановяване на суми за покупки. За изясняване на всякакви спорни точки, моля, свържете се с продавача.