Categories
Здраве

ThermaFix – подложки за коляното при болки в ставите

Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

✔ Подобрява кръвообращението
✔ Стимулира производството на синовиална течност
✔ Заздравява структурата на хрущяла
✔ Премахва болката
✔ Премахва мускулния спазм
✔ Премахва възпалението

Проблемите с коляното могат да се появят на всяка възраст. В повечето случаи това е придружено от тъпа или остра болка, подуване и възпаление. Доста често тези проблеми притесняват спортисти, хора с наднормено тегло или възрастни хора. С навременното и ефективно лечение почти всяко заболяване на ставите може да бъде спряно без операция и без последствия за здравето. Днес искаме да представим уникално научно изобретение – ThermaFix подложки за коляното при болки в ставите.

Принципът на работа на устройството се основава на уникалните свойства на топлинната енергия, излъчвана от инфрачервени и халогенни лампи. Технологията на „интелигентното“ загряване позволява локално ускоряване на метаболитните процеси в зоната на концентрация на болка или възпаление. Това ви позволява да премахнете неприятните симптоми и да ускорите процеса на възстановяване на увредената тъкан няколко пъти.

ThermaFix – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

ThermaFix за колянната става е направен от плътен и висококачествен материал – неопрен. Еластичната структура ви позволява лесно да се разтягате и прилягате възможно най-плътно към коляното, без да ограничавате движението. Можете да използвате подложката за коляното, докато лежите на дивана, седите на офис стол или в градския транспорт. USB кабелът ви позволява бързо да свържете устройството към всеки източник на електричество – контакт, компютър, лаптоп, USB конектор в колата. При първата употреба ще усетите ефекта и ще можете да намалите болката. Термичният ефект на инфрачервеното лъчение има противовъзпалителен и обезболяващ ефект. Но най-важното е, че ви позволява да регенерирате увредените клетки на съединителната тъкан без използването на таблетки, мехлеми или други лекарства. Технологията е пълна алтернатива на професионалната физиотерапия и се препоръчва от водещи експерти в Европа и САЩ.

ThermaFix описанието:

 • Стимулира притока на кръв към епицентъра на болката.
 • Създава затоплящ ефект и помага за облекчаване на възпалението.
 • Възстановява увредения хрущял до 99%.
 • Увеличава производството на синовиална течност.
 • Помага за възстановяване на мускулите и връзките след навяхвания.
 • Облекчава умората и подуването.
 • Подобрява достъпа на хранителни вещества до тъканите и клетките на колянните стави.
 • Ускорява процеса на рехабилитация след спортни наранявания.

В момента ThermaFix за коленете се използва активно в спортната медицина. Подложките за коляното се използват от професионални футболисти, щангисти, маратонисти, колоездачи, скиори, борци и ММА бойци. Системата има 3 режима на работа и удобно управление. Всеки от режимите се различава в температурата на повърхностното нагряване от 40 до 60 градуса по Целзий. Дишащата повърхност на материала насърчава свободното изпотяване и не създава парников ефект под превръзката. Продължителността на процедурата отнема само 10-30 минути, не създава допълнителен дискомфорт. В сравнение с разходите ви за закупуване на мехлеми или хапчета за болки в ставите, ThermaFix цена е много полезно.

Тази технология успешно премина клинични изпитвания. Повече от 1000 доброволци със симптоми на болка в коляното, артрит и артроза се съгласяват да преминат цикъл в рамките на 30 дни от ежедневната употреба на това устройство. Според резултатите от проучването 95% регистрират подобрение в състоянието на ставите и намаляване на възпалението.

ThermaFix България ви позволява да лекувате коленете си, докато лежите на дивана или вършите домакинска работа. Устройството може да се използва в офиса, в колата, в самолета, във влака или дори във ваканция.

Мнение на експерта:

Аз съм ортопед с 15 години опит. За цялото време трябваше да правя повече от 1000 операции на коленете на пациентите си. В много случаи необходимостта от операция е резултат от ненавременно или неправилно лечение. Днес благодарение на уникалните технологии е възможно да се елиминират ставните проблеми в ранните етапи и да се предотвратят усложнения. Препоръчвам ThermaFix поръчка, защото тази подложка за коляно върши отлична работа. Правилното термично загряване на коляното може значително да намали болката и да ускори локалния метаболизъм. С тази технология можете да получите професионална физиотерапевтична процедура у дома. Доколкото знам, аптека не се продава, но вече може да се поръча през интернет.

Начин на употреба:

 • Закрепете устройството до коляното с помощта на крепежни елементи, както е показано в инструкциите.
 • Свържете захранващия кабел към USB порта на зарядното устройство на вашия мобилен телефон или към компютър или лаптоп.
 • Включете устройството, като държите бутона за захранване за 3 секунди.
 • Изберете един от 3 режима на работа.
 • Оставете за 10-30 минути в зависимост от индивидуалното състояние на вашите стави.

ThermaFix купувайте в България можете да използвате официалния сайт. Следвайте връзката, оставете заявка и след пет минути мениджърът ще ви се обади. Комплектът ще бъде изпратен на посочения адрес и вие ще го получите в рамките на 2-5 работни дни. Моля, обърнете внимание, че ThermaFix доставка се предлага в цялата страна. Продуктът има фабрична гаранция за качество.