Categories
Здраве

ThermaFix – подложки за коляното при болки в ставите

Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

✔ Подобрява кръвообращението
✔ Стимулира производството на синовиална течност
✔ Заздравява структурата на хрущяла
✔ Премахва болката
✔ Премахва мускулния спазм
✔ Премахва възпалението

Проблемите с коляното могат да се появят на всяка възраст. В повечето случаи това е придружено от тъпа или остра болка, подуване и възпаление. Доста често тези проблеми притесняват спортисти, хора с наднормено тегло или възрастни хора. С навременното и ефективно лечение почти всяко заболяване на ставите може да бъде спряно без операция и без последствия за здравето. Днес искаме да представим уникално научно изобретение – ThermaFix подложки за коляното при болки в ставите.

Принципът на работа на устройството се основава на уникалните свойства на топлинната енергия, излъчвана от инфрачервени и халогенни лампи. Технологията на „интелигентното“ загряване позволява локално ускоряване на метаболитните процеси в зоната на концентрация на болка или възпаление. Това ви позволява да премахнете неприятните симптоми и да ускорите процеса на възстановяване на увредената тъкан няколко пъти.

ThermaFix – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

ThermaFix за колянната става е направен от плътен и висококачествен материал – неопрен. Еластичната структура ви позволява лесно да се разтягате и прилягате възможно най-плътно към коляното, без да ограничавате движението. Можете да използвате подложката за коляното, докато лежите на дивана, седите на офис стол или в градския транспорт. USB кабелът ви позволява бързо да свържете устройството към всеки източник на електричество – контакт, компютър, лаптоп, USB конектор в колата. При първата употреба ще усетите ефекта и ще можете да намалите болката. Термичният ефект на инфрачервеното лъчение има противовъзпалителен и обезболяващ ефект. Но най-важното е, че ви позволява да регенерирате увредените клетки на съединителната тъкан без използването на таблетки, мехлеми или други лекарства. Технологията е пълна алтернатива на професионалната физиотерапия и се препоръчва от водещи експерти в Европа и САЩ.

Описанието:

 • Стимулира притока на кръв към епицентъра на болката.
 • Създава затоплящ ефект и помага за облекчаване на възпалението.
 • Възстановява увредения хрущял до 99%.
 • Увеличава производството на синовиална течност.
 • Помага за възстановяване на мускулите и връзките след навяхвания.
 • Облекчава умората и подуването.
 • Подобрява достъпа на хранителни вещества до тъканите и клетките на колянните стави.
 • Ускорява процеса на рехабилитация след спортни наранявания.

В момента ThermaFix за коленете се използва активно в спортната медицина. Подложките за коляното се използват от професионални футболисти, щангисти, маратонисти, колоездачи, скиори, борци и ММА бойци. Системата има 3 режима на работа и удобно управление. Всеки от режимите се различава в температурата на повърхностното нагряване от 40 до 60 градуса по Целзий. Дишащата повърхност на материала насърчава свободното изпотяване и не създава парников ефект под превръзката. Продължителността на процедурата отнема само 10-30 минути, не създава допълнителен дискомфорт. В сравнение с разходите ви за закупуване на мехлеми или хапчета за болки в ставите, ThermaFix цена е много полезно.

Тази технология успешно премина клинични изпитвания. Повече от 1000 доброволци със симптоми на болка в коляното, артрит и артроза се съгласяват да преминат цикъл в рамките на 30 дни от ежедневната употреба на това устройство. Според резултатите от проучването 95% регистрират подобрение в състоянието на ставите и намаляване на възпалението. Вземете резултата, който сте искали толкова дълго.

ThermaFix България ви позволява да лекувате коленете си, докато лежите на дивана или вършите домакинска работа. Устройството може да се използва в офиса, в колата, в самолета, във влака или дори във ваканция.

Мнение на експерта:

Аз съм ортопед с 15 години опит. За цялото време трябваше да правя повече от 1000 операции на коленете на пациентите си. В много случаи необходимостта от операция е резултат от ненавременно или неправилно лечение. Днес благодарение на уникалните технологии е възможно да се елиминират ставните проблеми в ранните етапи и да се предотвратят усложнения. Препоръчвам ThermaFix поръчка, защото тази подложка за коляно върши отлична работа. Правилното термично загряване на коляното може значително да намали болката и да ускори локалния метаболизъм. С тази технология можете да получите професионална физиотерапевтична процедура у дома. Доколкото знам, аптека не се продава, но вече може да се поръча през интернет.

Начин на употреба:

 • Закрепете устройството до коляното с помощта на крепежни елементи, както е показано в инструкциите.
 • Свържете захранващия кабел към USB порта на зарядното устройство на вашия мобилен телефон или към компютър или лаптоп.
 • Включете устройството, като държите бутона за захранване за 3 секунди.
 • Изберете един от 3 режима на работа.
 • Оставете за 10-30 минути в зависимост от индивидуалното състояние на вашите стави.

ThermaFix купувайте в България можете да използвате официалния сайт. Следвайте връзката, оставете заявка и след пет минути мениджърът ще ви се обади. Комплектът ще бъде изпратен на посочения адрес и вие ще го получите в рамките на 2-5 работни дни. Моля, обърнете внимание, че ThermaFix доставка се предлага в цялата страна. Продуктът има фабрична гаранция за качество.