Categories
Здраве

True Wireless – безжични слушалки за телефон

True Wireless
Подходящ е за всички видове смартфони

✔ Интелигентно докосване
✔ Портативен Power Bank
✔ Водоустойчив и прахоустойчив
✔ Интелигентно автоматично управление
✔ Бързо зареждане на два контакта

Модерните безжични слушалки се превръщат в норма и постепенно заменят остарелите кабелни модели от пазара. В момента в продажба има огромен избор от голямо разнообразие от Bluetooth слушалки, които се различават по цена, качество на звука, мощност на батерията, управление и други параметри. Разбира се, ако не сте професионалист в хай-тек индустрията, е много трудно да подредите моделната гама и сами да изберете подходящата опция. Днес искаме да дадем на читателите няколко прости препоръки, които ще ви помогнат да направите правилния избор и да не губите парите си. И нека започнем, може би, с един от най-популярните модели в момента – True Wireless + POWER BANK. Ще ви кажем защо трябва да обърнете внимание на тези слушалки и защо те са по-добри от конкурентите.

True Wireless – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Откъде да започнете при избора на безжични слушалки?

Първото нещо, което трябва да оцените, е бюджетът, който сте готови да похарчите за този продукт. Основното погрешно схващане на много потребители е възможността да изберат най-скъпия модел слушалки от известна марка. Високата цена в този случай не винаги е съотношение на качеството. Трябва да разберете, че популярната марка харчи много пари за реклама и популяризиране на своя продукт, така че тези разходи ще бъдат включени в крайната цена на всеки продукт. Освен това, в опит да направят още по-голяма печалба, такива производители често даряват слушалки с ненужни функции и опции, които не повече от 11% от слушателите ще оценят.

Препоръка: не се опитвайте да изберете най-скъпия модел. Преди това е по-добре да опитате моделите от средния ценови сегмент. В 9 от 10 случая те ще задоволят напълно вашите нужди, но в същото време ще бъдат десет пъти по-евтини от топ версиите на безжичните слушалки. Например, True Wireless цена се сравнява благоприятно с по-известни марки. В същото време моделът привлича вниманието със стилен дизайн, лекота на използване и мощна батерия.

Качество на звука

Ако ще изберете безжични слушалки, не забравяйте да обърнете внимание на този индикатор. Качеството на звука трябва да е на подходящо ниво и за предпочитане с функция за намаляване на шума. Това ще ви позволи да се насладите на слушане на музика. True Wireless безжични слушалки за телефон отговаря идеално на тези критерии. Този модел предава висококачествен HI-FI звук, не по-лош от този на по-скъпите аналози.

Микрофон и контроли

Удобна функция на безжичните слушалки е възможността да отговаряте на повиквания, без да вадите смартфона си от джоба и да се свързвате с него чрез проводник. В някои случаи можете да сте в една стая, а телефонът ви в друга и това няма да ви пречи да разговаряте с приятел или да слушате музика. За това е много важно да имате функцията за управление на повиквания или записи с помощта на сензорен контрол. Избирайки T-Wireless Headphones Bluetooth слушалки, вие получавате точно такова решение. Интелигентната система за управление ви позволява интуитивно да управлявате аудиозаписите в плейлиста, да спирате възпроизвеждането или да превключвате на друга песен с едно или двойно докосване. Качеството на микрофона също е важно, така че обаждащият се винаги да ви чува ясно без смущения. В тази версия на слушалките производителят е взел предвид този факт, което гарантира отличен резултат.

Батерия

Определено, ако искате да използвате Bluetooth слушалки, важно е да изберете модел с най-мощната батерия. Въз основа на практиката искаме да отбележим, че трябва да вземете модел с капацитет от най-малко 1600 mAh, след което можете да правите без зареждане за доста време. Отново, в този случай може да ви е по-добре с True Wireless поръчка. Тук ни се предлагат цели 2000 mAh, което прави възможно слушането на музика много дълго време! Между другото, когато купувате този продукт чрез официалния уебсайт, можете да получите и POWER BANK като подарък, за да умножите заряда на вашия смартфон или слушалки.

Устойчивост на влага

Ако ще използвате безжичните си слушалки, докато тренирате във фитнеса или на открито, най-добре е да изберете модел, който е водоустойчив и устойчив на мръсотия. Това ще предпази чувствителните компоненти на устройството от пот, дъжд, прах и мръсотия. След като прочетете True Wireless описанието на официалния сайт, ще се убедите, че този модел напълно отговаря на високите стандарти за защита от влага.

Къде мога да получа True Wireless купувайте в България?

Поради рязкото нарастване на търсенето на този модел ще бъде много трудно да го намерите в обикновен магазин за електроника. За да спестите време и пари, възползвайте се от офертата на директния доставчик на този продукт и посетете официалния True Wireless онлайн магазин. Там можете да намерите пълно описание на продукта, подробни инструкции за употреба, както и да направите онлайн поръчка само за няколко минути. В рамките на 1-2 работни дни вашата поръчка ще бъде доставена с куриер в удобно време. True Wireless доставка се извършва без авансово плащане, така че първо можете да се уверите в качеството на стоката и едва след това да платите за нея.

За повече информация относно разпродажбата True Wireless България, прочетете тук: