Categories
Здраве

Water Zoom – Мощната водоструйка

Мощната водоструйка

✔ Само с една приставка, обикновеният маркуч се превръща в мощно почистващо средство, в ръцете Ви!
✔ Лесен монтаж и демонтаж
✔ Професионално почистване на силно замърсени повърхности
✔ Комплект с приставки
✔ Качествен материал

Water Zoom Мощната водоструйка е иновативна технология, която превръща всеки градински маркуч в мощно водно налягане само за няколко секунди. Това е най-добрата алтернатива на обемистите и скъпи професионални шайби под налягане. Технологията за бързо сглобяване улеснява свързването на дюзата към маркуч с всякакъв диаметър и дължина, а с помощта на специален усилвател се създава реактивно налягане, както при използване на модели с електрическа помпа. Безусловен хит на продажбите на този сезон в Европа! Над 1000 отзиви от доволни клиенти и експерти. Днес ще споделим основните предимства на тази приставка за градински маркуч и ще ви кажем къде можете да получите Water Zoom поръчка печелившо?

Water Zoom – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Има много различни ситуации в живота, когато е необходимо да се използва силно налягане на водата, за да се почисти повърхността от засъхнали замърсявания или петна. В магазините често ни предлагат да закупим шайби под високо налягане с електрическа помпа. Повечето от тях имат висока степен на ефективност, но имат и сериозни недостатъци: висока цена, необходимост от мрежова връзка, бързо износване на частите и необходимост от редовна поддръжка. В тази връзка много хора търсят алтернативно решение. В този случай водоструйка може да бъде добър изход от тази ситуация. Това е механичен усилвател на налягането на водата, който ви позволява да превърнете всеки маркуч в пълноценна машина за миене под високо налягане само за няколко минути.

Water Zoom описанието:

Тип: дюза за маркуч, мини шайба под високо налягане.
Материал: алуминий с висока якост.
Размери: 114 x 45 x 96 мм.
Тегло: 380 г.
Предназначение: премахване на прах и мръсотия, поливане, премахване на петна и почистване на повърхности от замърсявания.
Пълен комплект: универсален адаптер за маркуч, четка, пластмасов контейнер.

Как работи?

Water Zoom за повишаване на водното налягане има прост и интуитивен принцип на работа. Със специален адаптер можете да свържете четката към всеки маркуч. Използваният вътрешен помпен механизъм увеличава налягането и повишава налягането на изходящата вода. Това ви позволява да получите пълноценен аналог на шайба под налягане от конвенционален градински маркуч. Благодарение на алуминиевия корпус, дюзата е много лека и издръжлива при употреба. Механизмът за регулиране на дюзата улеснява избора на оптимален режим на работа в зависимост от вида на обработваната повърхност. Ако е необходимо, можете да използвате тази дюза, за да измиете собствения си автомобил, да премахнете замърсяванията и мухъла от повърхността на градински мебели или декоративни елементи, да измиете прозорците или да почистите пътната настилка около района. За да активирате усилвателя на главата, просто завъртете копчето в режим ON. За да промените потока и посоката на водата, просто изберете желаната опция за дюза и я инсталирайте. Монтажът и демонтажът на механизма се извършват само за няколко минути. Благодарение на компактния си размер, можете лесно да съхранявате този градински инструмент навсякъде, без да заемате твърде много място. Ако е необходимо, можете да вземете приставката със себе си, където и да отидете: на път, на почивка, на работа.

Няколко причини, поради които определено искате Water Zoom купувайте в България:

  • Най-добрият аналог на професионалните шайби под високо налягане.
  • Бърз и лесен монтаж.
  • Подходящ за всякакъв вид маркуч.
  • Професионално почистване на замърсявания със средна и висока степен на сложност.
  • Голям избор от допълнителни аксесоари.
  • Възможност за ръчно регулиране на силата на водния натиск в зависимост от третираната повърхност.
  • Висококачествени материали и изработка.
  • Печеливш цена.
  • Не изисква професионални умения и опит за използване.

Преглед на собственика:

В един момент изчислих колко пари харча на месец за миене на колата си и се ужасих. Оказа се, че дори да миете колата си поне веднъж седмично, получавате много голямо количество. Започнах да търся начин да спестя пари и по съвет на приятел реших да поръчам доставка. Няма да крия, че първоначално бях скептичен относно ефективността на използването на този прикачен файл. Но се оказа, че наистина работи! Просто прикрепих четката към маркуча и добавих препарата в специален пластмасов съд с вода. Само за няколко секунди получих мощна струя, с помощта на която бързо измих мръсотията и праха по колата. Сега препоръчвам това устройство на всички мои приятели!

Как да купя оригиналния модел Water Zoom България?

Поради изключително голямото търсене на този продукт е почти невъзможно да го намерите в обикновен магазин за градинарство. Но можете да използвате онлайн магазин за тази цел. Следвайте линка, оставете заявка и получете поръчката си до няколко дни с доставка до дома. Можете да платите за пратката, след като я получите и да се уверите, че съдържанието е непокътнато.