Categories
Здраве

WinClean – магнитна четка за почистване на прозорци

WinClean
МАГНИТНА ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ!

✔ Магнитни плочи отвътре фиксират четките от двете страни на прозореца
✔ Удобна дръжка, изработена от качествена пластмаса
✔ Шнур и пръстен за управление на четката
✔ Специални полимерни вложки избърсват и полират стъклото
✔ Меки повърхности от плат разпределят пяната равномерно, върху прозореца

WinClean магнитна четка за почистване на прозорци ще ви помогне да направите почистването бързо и лесно. Уникалната технология на взаимодействието на два магнита осигурява удобно и безопасно почистване на прозорци от всякакъв размер и форма от двете страни без чужда помощ. Още от първите дни продуктът се превърна в истински бестселър в Европа. За разлика от по-скъпите аналози, WinClean цена е няколко пъти по-евтино, а резултатът е няколко пъти по-висок.

В този преглед ще се опитаме да разкрием основните характеристики на приложението на тази технология, както и да покажем нейните предимства и недостатъци.

WinClean – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Прозорците са витрина на всяка къща или апартамент. През чисти и красиви прозорци винаги е удоволствие да наблюдаваме света около нас, промените на времето и просто живота наоколо. Но дори и най-добрата домакиня в даден момент повдига въпроса за необходимостта от почистване на прозорците. И ако все още е възможно да се измие прозорецът отвътре, тогава отстрани на фасадата е много трудно и опасно да направите това, особено ако живеете на висок етаж. Много хора са принудени да се обърнат към фирма за почистване, но цената на почистването на прозорци с участието на специалисти по индустриален алпинизъм е много висока. Много по-лесно и по-евтино за използване Win Clean за почистване на прозорци. Това е уникален продукт за почистване на стъклената повърхност от мръсотия, прах или птичи отпадъци само за няколко минути.

WinClean описанието:

Принципът на работа на устройството се основава на взаимодействието на две четки с магнитна повърхност. Благодарение на взаимодействието на магнитите, четките са здраво фиксирани от противоположните страни на стъклото. С удобна каишка винаги можете да ги държите под контрол. Извършвайки прости манипулации, можете лесно да почистите повърхността и да получите кристално чист блясък в най-кратки срокове. Четката съдържа специална материя, която напълно елиминира замърсяванията и не оставя ивици по стъклото. Такава удобна и ефективна технология за измиване на прозорци ви позволява да намалите продължителността на тази процедура почти 2 пъти. И най-важното е, че тези четки имат неограничен експлоатационен живот и затова можете да ги използвате по всяко удобно за вас време.


Формула за вашето здраве Variforce под формата на крем.
Уникален продукт GH Balance за мускулен растеж.
За ваше удобство Steam Brush налични с отстъпка.


Ето защо абсолютно трябва WinClean поръчка:

1. По-бързо и по-добро почистване на пода.

Ако по-рано трябваше да миете вътрешната и предната страна на прозореца поотделно, сега процесът се извършва едновременно и това ви позволява значително да намалите времето и усилията за почистване.

2. Сигурност.

Вече не е нужно да се излагате на риск, опитвайки се да почистите прозорец отстрани на улицата. Това е особено вярно за хората, които живеят в многоетажни сгради.

3. Без ивици по стъклото.

Висококачествената четка с естествен микрофибър почиства перфектно стъклената повърхност, без да оставя ивици или петна. Това осигурява по-добър резултат.

4. Спестяване на перилни препарати.

Ако по-рано трябваше да използвате голям брой различни почистващи препарати и химикали за измиване на прозорци, сега консумацията им ще намалее с 50-70%.

Как да използвате WinClean България:

Комплектът четки идва с подробни инструкции стъпка по стъпка, благодарение на които абсолютно всеки може да мие прозорци, дори без специализирани умения или опит. За да разделите четките, ги завъртете на 90 градуса в различни посоки. Нанесете почистващ препарат върху работната повърхност или просто я навлажнете с чиста вода. Поставете четките от различни страни на стъклото и изчакайте момента, в който се прикрепят една към друга с магнит. Сега ще трябва само да изчеткате целия периметър на прозореца, като го почиствате едновременно отвън и отвътре.

WinClean четка за почистване на прозорци е един от най-продаваните продукти за дома в момента. Само за няколко седмици от началото на продажбите бяха направени няколко хиляди поръчки. Вече можете да намерите отзиви на клиенти в интернет, повечето от които са доволни от покупката и препоръчват използването на тази четка. Избрахме само няколко от тях:

Нашият апартамент е на 4-ти етаж. Миенето на прозорци винаги е било голям проблем за мен. Наскоро видях реклама на тази четка в интернет и реших да я пробвам. Поръчах чрез WinClean онлайн магазин и получих пратката за 2 дни. Много доволен от качеството на продукта. Перфектно почиства повърхността на прозорците, не оставя ивици. И най-важното, сега не се страхувам сам да мия прозорците, защото не ми се налага да гледам навън.

Много е удобно! Никога не съм мислил, че ще ми хареса да почиствам прозорците, но благодарение на тази четка процесът стана много по-лесен и по-бърз. Сега в цялата къща мога да изчистя всички прозорци за 1 час, докато преди прекарвах няколко дни за това. Определено си струва парите. Поръчах по интернет. Бях много доволен от WinClean доставка само за 3 дни.

Ако искате WinClean купувайте в България, моля, използвайте официалния уебсайт, за да направите поръчката си. Стоката ще бъде доставена в рамките на няколко дни с куриер и можете да я заплатите след получаване.