Categories
Здраве

Wood Clean – средство за обновяване на дървесината

Wood Clean
СРЕДСТВО ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА ДЪРВЕСИНАТА

✔ Връща скучната и избледняла повърхност към първоначалния й видo;
✔ Почиства от замърсявания, следи от мазнини и вода
✔ Премахва драскотини и замаскира драскотини;
✔ Икономична консумация и приятен аромат;

Wood Clean описанието: Иновативен домашен лек за възстановяване на дървени повърхности, премахване на драскотини и стърготини и връщане на загубения блясък у дома. Екологичният състав и приятният аромат ви позволяват да актуализирате дори стари мебели и да им придадете оригиналния им вид само за няколко минути. Технологията за бързо абсорбиране позволява на активните вещества да проникнат в дълбоките слоеве на дървото, да запълнят микропукнатини и празнини и да укрепят структурата.

Wood Clean – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Wood Clean средство за обновяване на дървесината е един от най-добрите продукти на пазара в своята категория. Използването на пастообразна маса на базата на активни вещества и восък ви позволява лесно да отстраните дефектите на дървото, да възстановите идеалния външен вид на корпусните мебели, да премахнете петна и други видове замърсявания. Производителят гарантира немско качество и висока ефективност на използване в домашни или промишлени условия. В сравнение с най-близките си конкуренти, WoodClean за саниране на дървени подови настилки не само маскира видими неравности или драскотини, но напълно ги елиминира. Само няколко минути след нанасяне върху повърхността, придава на дървото оригинален вид и блясък, подобрява контура на шарката, премахва дребни повреди и драскотини.

Според експерти Clean Wood за премахване на драскотини и петна от дървени повърхности е един от най-простите и икономични начини за решаване на този проблем. Дори без професионални умения и опит в реставрацията, можете сами и без допълнителни финансови разходи да подобрите външния вид на мебелите за дома си. Пастата създава невидимо водоотблъскващо покритие, което предпазва повърхността от прах, мръсотия или абсорбиране на влага.

Какво казват експертите:

Имам над 18 години опит като дърводелец. Фирмата ни се занимава с ремонт и реставрация на редки дървени мебели. Някои модели столове и маси са истински предмети на изкуството, така че трябва да сте много внимателни и точни, когато ги реставрирате. Използването на агресивни химически агенти може трайно да увреди дървото, затова избирам само безопасни методи за възстановяване. Препоръчвам Clean Wood поръчка на всеки, тъй като използвам тази восъчна паста от няколко години и съм много доволен от резултатите. Още след първото нанасяне се появява дълбока сянка и блясък. Дори мебелите, които са на повече от 50 години, изглеждат като нови след използване на този продукт!

Предимства:

  • Ефективен и универсален инструмент за почистване и възстановяване на дърво № 1 в Европа.
  • Висококачествено почистване на повърхността без ивици и петна.
  • Подходящ за всички повърхности.
  • Не съдържа токсични или отровни вещества.
  • Има приятен неутрален аромат.
  • Не оставя следи по дрехите.
  • Подходящ за мебели, паркет, дървени плотове и антики.
  • Wood Clean цена е десет пъти по-евтино от цената на професионалните услуги за възстановяване на мебели.

Начин на приложение:

Като използвате препоръките на производителя, загрейте активното вещество до мека паста. Нанесете върху увредената повърхност с кърпичка и разнесете равномерно на тънък слой. Оставете го за 5-6 часа, така че веществото да се абсорбира в дървото. След това избършете повърхността с чиста кърпа, за да премахнете всички остатъци.

Отзиви на клиенти:

Страхотен инструмент! Купих го за възстановяване на паркета. След 1 нанасяне паркетът блести като нов! Сега търся Wood Clean магазин, за да поръчам друг такъв комплект за обработка на кухненски мебели.

След 5 години работа семейната ни кухня беше покрита с малки пукнатини и драскотини от нож, появиха се стърготини и порязвания. Започнах да търся решение на този проблем и случайно попаднах на обява за Wood Clean България в интернет. Поръчах тази паста през официалния сайт и получих пакета след 3 дни. Сам възстанових дървената повърхност на масата, въпреки че нямам опит по този въпрос. Много съм доволен от резултата! Таблицата изглежда много по-добре.

Поръчахме няколко опаковки от този продукт за реставрация на офис мебели наведнъж от нашата фирма. Цената на професионалната реставрация е много по-скъпа. След като обработихме шкафове, маси и столове с този инструмент, видяхме реални подобрения във външния вид. Сега офисът има приятен дървесен аромат.

Ако сте взели решението Wood Clean купувайте в България, използвайте офертата на официалния уебсайт, за да попълните онлайн заявление. Получете повече информация за начина на приложение, състава, цената и отговори на други въпроси от продавач-консултант.

Wood Clean доставка се извършва веднага след регистрацията на онлайн приложението. Продавачът обещава да достави пакета в рамките на 5 работни дни. Можете да платите за стоката след получаване.