Categories
Здраве

Stubble Beard ENZO (XPower) – Самобръсначка-тример с 4 приставки

Stubble Beard ENZO
САМОБРЪСНАЧКА-ТРИМЕР С 4 ПРИСТАВКИ

✔ Четири приставки (1,5 мм, 2 мм, 3 мм, 4 мм)
✔ USB кабел за зареждане
✔ Четка
✔ Инструкции
✔ Маркови опаковки

Кой каза, че грижата за външния им вид притеснява само жените? Мъжете също се стремят да изглеждат стилни и красиви, особено когато става въпрос за прически или брада. Не е тайна, че перфектните контури на брадата или стърнищата с лек небръснат ефект днес са много популярни. Това ви позволява да превърнете всеки мъж в брутален алфа мъж, който привлича вниманието на жените и печели уважение от мъжете. За съжаление, цената на салоните за красота и бръснарските услуги е доста висока и е изключително трудно да намерите безплатни 2-3 часа в графика си. Ето защо в момента става все по-актуално използването на специални тримери за домашна грижа за брадата и косата по главата. Благодарение на това устройство можете да подстрижете контурите на брадата си по всяко време, да създадете ефекта на двудневна небръсната и стърнища с необходимата дължина, да подстрижете слепоочията си и да поддържате външния си вид на върха.

В момента изборът на модели тримери е толкова широк, че създава допълнителни проблеми при намирането на правилния модел. Ако търсите идеалната комбинация от цена и качество, препоръчваме ви да обърнете внимание на Stubble Beard ENZO Самобръсначка-тример с 4 приставки, който е известен още като XPower. Това е професионален тример с широк набор от функции и функции, който изпълнява 99% от задачите, свързани с обработката на косата по лицето и главата. С компактния си размер и лекото тегло можете лесно да вземете устройството със себе си на пътуване или на работа, а благодарение на живота на батерията, можете да го използвате навсякъде без кабели и контакти.

Предлагаме ви да разгледате отблизо Stubble Beard ENZO описанието, за да откриете пълните предимства на този модел.

Stubble Beard ENZO – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Stubble Beard ENZO е идеалното решение за тези, които търсят професионален модел тример на изгодна цена. Благодарение на 4 приставки можете да получите идеално права коса с различни дължини (1,5 мм, 2 мм, 3 мм или 4 мм). Моделът е снабден с батерия за автономна работа, която осигурява пълната работа на тримера за 2 часа непрекъсната работа. Благодарение на USB конектора можете лесно да зареждате тримера от контакт, компютър, лаптоп, зарядно за кола или PowerBank. Бързото зареждане ви позволява да заредите напълно батерията от 0 до 100% само за 120 минути. Моделът е с влагоустойчив корпус, което улеснява измиването на главата на тримера под вода.

Острите като бръснач ножчета за подстригване лесно и точно режат дори много гъста коса по лицето или главата, без да създават допълнителен дискомфорт и болка. Стилният и брутален дизайн на модела, както и удобната дръжка, осигуряват най-удобното използване при самостоятелно третиране на брадата и прическата, или ако е направено от професионален фризьор.

Всички експерти и купувачи единодушно посочват основното предимство на този модел – ниско ниво на шум <50dB, така че можете лесно да използвате тримера рано сутрин, докато всички останали в семейството все още спят. Технологията на постоянна скорост, която е оборудвана с това устройство, осигурява идеално равна и гладка повърхност, независимо от дължината и дебелината на косата. Можете да използвате Stubble Beard ENZO поръчка в продължение на години, тъй като остриетата са лазерно заточени и остават остри за много дълго време.

7 причини, поради които препоръчваме Stubble Beard ENZO купувайте в България:

  • Стилен и оригинален дизайн.
  • 1200 mAh батерия с до 120 минути живот на батерията.
  • Удобни размери и леко тегло.
  • 4 специализирани накрайника за оформяне на отделни дължини на косата по брадата и по главата.
  • Печеливш Stubble Beard ENZO цена.
  • Мощен удароустойчив и водоустойчив калъф.
  • Бързо Stubble Beard ENZO доставка в цялата страна.

Универсален комплекс OralCare За теб.
Високо качество Fortuflex 2 за бързо решение.
Бърз ефект Meratrim без странични ефекти.


Експертно мнение:

Притежавам верига от бръснарници в цялата страна. Започнах като обикновен фризьор и извървях дълъг път, за да стана това, което съм. Една от основните характеристики на нашата компания е индивидуалният подход към клиента и изборът само на професионално оборудване в работата. Съвсем наскоро поръчах пробна партида от 30 тримера за брада за Stubble Beard ENZO България. Моите служители оцениха производителността и използваемостта на този модел, затова реших да поръчам още 50 модела. Клиентите са много доволни от резултатите. За домашна употреба мисля, че това е идеално.

Не можете да намерите Stubble Beard ENZO магазин, където се продава този артикул? В този случай използвайте връзката в долната част на страницата, за да посетите официалния уебсайт на продавача. Там ще получите допълнителна информация за възможностите и характеристиките на модела, а също така можете да се консултирате с представител на кол център за изясняване на въпросите си. Продуктът се предлага в оригинална опаковка. Вътре в кутията има ръководство за употреба с подробно описание на характеристиките на работа и работа с устройството.