Categories
Здраве

Magic mascara (Xpress Control 4D) – Гъсти и дълги мигли у дома!

Magic mascara
Създайте най-красивия външен вид и изберете правилната спирала за това

✔ Придава максимална дължина на миглите
✔ 24 часа без петна и оцветяване
✔ Има водоустойчива текстура.

Традиционното удължаване на мигли в салоните за красота постепенно излиза от мода. Вместо това жените предпочитат да използват по-естествени и естествени методи, като Xpress Control 4D спирала за удължаване на миглите. Тази уникална 4D формула е експертно проектирана за бързо и ефективно удължаване на миглите и създаване на допълнителен обем без странични ефекти. Вече не е нужно да харчите огромни суми за изкуствени мигли и болезнено удължаване на мигли. Активните компоненти на серума имат ефект, подхранват корените на миглите и осигуряват най-бърз растеж без вреда за здравето.

Magic mascara – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Magic mascara Спирала за очи е иновативен продукт, създаден специално да бъде рентабилна алтернатива на козметични процедури. Революционната 4D спирала помага да се удължи живота на вашите мигли, укрепва ги и ви помага лесно да ги извиете за очарователен вид. Получавате ярки и изразителни мигли, които привличат вниманието на другите и помагат да се подчертае красотата на вашето изображение. Получете невероятен обем и резултати само за няколко дни.

Дългите и плътни мигли могат да преобразят всяко момиче. За съжаление, не всеки успява да постигне такъв ефект чрез естествени методи, така че трябва да потърсите някои начини за решаване на проблема. Някои жени са готови на всичко, за да коригират ситуацията: постоянно посещават козметолози, харчат големи пари за удължаване на миглите, понасят болка и дискомфорт. Освен това изкуствените мигли създават определени ограничения: не можете да търкате очите си, не можете да отидете в сауната или басейна, не можете да докосвате възглавницата с мигли. Защо да си губите времето за това, ако можете да постигнете подобен резултат, само много бързо и без вреда за здравето. С помощта на Magic mascara за мигли можете да получите желания ефект само за няколко минути, но без болезненото и скъпо натрупване. Уникалната формула създава невероятен 4D обем и запазва свойствата си за 24 часа. С тази спирала можете да се чувствате уверени и свободни при всяко време, без страх от ивици и ивици по лицето си. Активните компоненти на формулата създават наситен нюанс и помагат визуално да придадат повече самочувствие и самочувствие. Това е невероятен продукт, създаден да ви изненада със своите полезни свойства.

Magic mascara описанието:

 • Ефектът на дългите и обемни мигли след първата употреба.
 • Лесно ляга върху мигли с всякаква дължина и увеличава дебелината им.
 • Запазва свойствата си до 24 часа.
 • Не предизвиква алергична реакция, дразнене, странични ефекти.
 • Проста и лесна за използване четка за мигли.
 • Съдържа само безопасни и естествени съставки.
 • Не уврежда повърхността на кожата.
 • Спира загубата на мигли.
 • Може да се използва без професионалните умения на козметик в домашни условия.
 • Magic mascara цена по-евтино от много съществуващи аналози.
 • Одобрен от водещи европейски експерти.
 • Magic mascara доставка в цялата страна възможно най-скоро.

Изпробвайте нови функции XTactical Drone с камера.
Добър продукт Cardialica за добро здраве.
Качествен продукт Floating Ball с отстъпка.


Как работи?

Когато нанесете спирала върху повърхността на миглите, се създава определен ефект на удължаване и обем. Всяка мигла естествено се повдига, което я прави още по-привлекателна и жизнена. Дълготрайната формула е устойчива на влага, слънчева светлина или други фактори на околната среда. Ако изведнъж попаднете в дъжда или започнете да плачете, спиралата ще издържи и няма да тече. Производителят казва, че дори плувни басейни и сауни са разрешени с тази формула, така че ще имате възможност да я проверите. Според отзивите на клиентите можем да заключим, че за разлика от други аналози, тази спирала не причинява парене, зачервяване и не вреди на очите. Съставът съдържа само органични съставки, които могат да се използват по предназначение.

Как се използва?

Вътре в опаковката Magic mascara България ще намерите подробни инструкции, според които можете да използвате спиралата самостоятелно без помощ. Най-добре е да държите четката за спирала хоризонтално към клепача, тогава това ще даде по-изразителен ефект. Започнете да нанасяте спирала от външния ъгъл на очите и постепенно преминете към вътрешния ъгъл. За по-плътно и равномерно прилягане на спиралата към повърхността на миглите, най-добре е да нанесете това вещество, като движите четката на зигзаг. За по-изразителен ефект се препоръчва нанасяне на поне 2-3 слоя.

Къде мога да получа Magic mascara купувайте в България?

Въз основа на съществуваща информация Magic mascara аптека не се продава. Можете да получите оригиналния продукт само след като кандидатствате онлайн. За да получите Magic mascara поръчка, използвайте офертата на официалния сайт и получете -50% отстъпка днес!