Categories
Здраве

XTactical Drone Ultra-HD 1920×1080 30FPS

XTactical Drone
Най-компактният дрон за HD+ видео!

✔ Заснемайте значими събития
✔ Играйте с децата си – забавлявайте се заедно с тях
✔ Подходящ за заснемане и сигурност на вашата територия

Много от нас искат да си купят дрон, за да се насладят на летене и да правят красиви снимки и видеоклипове, докато пътуват или си почиват. Но първото нещо, което плаши всеки потенциален купувач, е цената на това устройство. Популярните модели в магазин за електроника струват от 1000 до 1500 евро. Да харчите тази сума за забавление (особено ако сте начинаещ) не е добра идея. В този случай XTactical Drone Ultra-HD 1920×1080 30FPS мини дрон с камера би било много по-ефективно решение. Това е един от най-компактните и леки модели, който ще ви позволи да снимате висококачествени видеоклипове в UHD формат, но в същото време струва десет пъти по-малко от конкурентите си.

В това ревю ще се опитаме да поговорим за основните характеристики и технически характеристики на този дрон, за да можете да решите дали е подходящ за вашите задачи или не?

XTactical Drone – описание, цена, купувайте, поръчка, доставка

Tactical Drone PRO мини квадрокоптер се смята за един от най-добрите модели за активни хора, които тепърва правят първите си стъпки в полетите. Моделът има доста компактни размери: 500x300x200 мм и тежи само 0,3 кг. Това идеално съотношение тегло/размер, комбинирано с мощна батерия, ви позволява да се наслаждавате на непрекъснат полет и запис на видео до 34 минути! За сравнение, дори за много скъпи аналози, продължителността на полета обикновено не надвишава 30-40 минути.

Малката маса на устройството му дава още едно важно предимство. В случай на падане, дронът практически не се поврежда, дори ако се сблъска с твърда повърхност. Това ви позволява да го използвате в най-екстремни условия и да улавяте важните моменти от живота си.

Много купувачи отбелязват красивия и стилен дизайн. Устройството е разработено от немски инженери и има подходящо качество на изработка и материали. Ако планирате да използвате XTactical Drone преносим дрон с видеокамера, ще бъдете приятно изненадани от качеството на полученото изображение. Резолюция 1920×1080 при честота на кадрите от 30 кадъра в секунда дава възможност за създаване на ясни снимки и видеоклипове, които след това можете да качвате във вашия YouTube канал или просто да споделяте с приятели.

Защо препоръчваме XTactical Drone поръчка? Ако това е първият ви дрон, моля, прочетете внимателно инструкциите. Изпробвахме го в контрол, което се оказа доста проста задача. Дори 5-годишно дете вероятно би могло да го вдигне и да го седне без чужда помощ. Благодарение на функцията за автоматично връщане в случай на влошаване на сигнала, никога няма да загубите дрона и парите си, дори ако сте в най-трудните метеорологични условия.

XTactical Drone описанието:

 • Тип: Преносим мини дрон.
 • Тегло: 0,3 кг.
 • Максимална скорост: 36km/h.
 • Камера: UHD 1920×1080, 30 FPS.
 • Радиус на полета: 3 км.
 • Време за полет: 34 минути.
 • Размери: 50х30х20см.

Според информацията, с която разполагаме, XTactical Drone магазин за електроника не се продава. Можете да поръчате оригиналния самолет само в интернет, като използвате онлайн магазина на компанията.

Само си представете колко ще се зарадват вашите приятели или деца от такъв подарък. С него всеки празник може да бъде записан като пълноценен видеоклип. Сега, отивайки на пътешествие, винаги ще имате възможност да видите себе си и околността от птичи поглед. Споделете своите незабравими моменти в социалните мрежи, създайте свой собствен влог и вземете милиони харесвания! XTactical Drone България е създаден, за да дарява радост и положителни емоции!

Експертно мнение:

Това е един от най-достъпните дронове за обикновения потребител. XTactical Drone цена е много по-евтино от аналозите със същите технически характеристики. Лекото тяло го прави абсолютно неуязвим дори при падане от голяма височина. Страхотна камера с добър фокус и налични няколко режима на полет. Бих препоръчал да го използвате, преди да преминете към по-скъпи професионални модели.

Първо използване и настройка:

 • Отворете кутията и намерете инструкциите там.
 • Прочетете внимателно информацията в инструкциите и следвайте тези правила.
 • С помощта на QR код инсталирайте специално мобилно приложение на телефона си.
 • Свържете се с устройството.
 • Поставете батерията.
 • С помощта на специалното дистанционно управление стартирайте дрона и започнете да излитате.

Добри новини! Днес можете да получите XTactical Drone купувайте в България допълнителна отстъпка -50%! Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и само при покупка през официалния сайт.

Ако успеете да направите поръчка точно сега, след няколко дни ще можете да получите пратката. XTactical Drone доставка се носи в цялата страна. Задавайте въпросите си към мениджъра-консултант по телефона. Можете да платите за стоките, след като получите и проверите целостта на устройството.